« Lala in LA LA Land
Red + Green »
Palm Springs 04.04.2017OUTFITS

Stripes minus Stars

Jeg savner allerede den californiske sol, men hvor er det dog helt vildt skønt at foråret i mellemtiden er kommet til Danmark. Jeg kan slet ikke få hænderne ned over de varmere temperature, fuglekvidder, træer der er ved at springe ud, glade ansigter og blå himmel.

Jeg har stadig en masse billeder fra turen jeg vil dele med jer – både outfits og små glimt fra ferien. Først kommer outfittet her fra da vi var i Palm Springs.. Det danske forår er skønt, men jeg glæder mig nu endnu mere til sommer, så jeg igen bare kan gå i løse kjoler.


I’m missing the Californian sun already, but it was really nice coming back to Spring in Copenhagen. Everything has transformed while we were gone.. The temperature has risen, Spring has sprung and everybody on the streets suddenly got happy faces :)

I still got loads of pictures from our trip that I want to share with you.. First up is this outfit from one of our days in Palm Spring.

| DRESS By Malene Birger (here) | BAG Ganni (here) | FLIP FLOPS Stine Goya (here) |

(Visited 1,727 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like