« Topshop at Nelly
Things I like #33 ft Layered Interior, A new coffee Shop and a pink sofa. »
Sponsored Post 24.11.2015health ME

#SHAREYOURSEXY ft Calvin Klein Underwear and Zalando

 

Zalando og Calvin Klein Underwear et gået sammen om en ny kampagne #Shareyoursexy

Jeg nævnte allerede kampagnen i går på min instagram @trineswardrobe – hvor jeg delte et billede og nogle tanker om, hvad der er sexet for mig.

Tanken med kampagnen er at skabe et nyt syn på hvad der er sexet, og derfor har de spurgt forskellige ‘online personligheder’ om hvad sexet betyder for dem – her i blandt mig :)

Zalando and Calvin Klein Underwear have teamed up on a new campaign #Shareyoursexy

I already mentioned the campaign yesterday on my instagram @trineswardrobe where I shared a photo and some of my thoughts on the subject.

The idea with the campaign is to create a new idea of what’s sexy, and therefore they’ve asked different online personalities about what sexy means to them.

ck-shareyoursexy1

For mig hænger det at være sexet sammen med det at være underspillet. Jeg synes en kvinde ser allersmukkest ud når hun ikke prøver for hårdt og ikke nødvendigvis viser en masse hud.

En kvinde er for mig sexet, hvis jeg kan se, at hun er tilpas i sin krop, har et godt selvværd (selvtillid er noget helt andet) og ikke mindst når hun hviler i sig selv.

For mig er sexet noget der kan opstå i når jeg gøre noget godt for sig selv. Når jeg sørger for at dyrke lidt motion, spiser varieret, tager noget lækkert undertøj på, smører mig ind i min yndlings creme, og så er tøjet egentlig underordnet. Sexet er en udstråling man opnår når man har det godt med sig selv, og ikke når man er så letpåklædt som muligt.

For mig er sexet en følelse der kan opstå når jeg gøre noget godt for sig selv. Når jeg sørger for at dyrke lidt motion, spiser varieret, tager noget lækkert undertøj på, smører mig ind i min yndlings creme, og så er tøjet egentlig underordnet. Jeg føler mig sexet når jeg har det godt med sig selv, når jeg udfordrer sig selv (fx via sport eller i min karriere), eller når jeg er i godt selskab og griner hele aftenen. Sexet er en udstråling! og har for mig intet at gøre med at man er letpåklædt.

Du kan læse mere om #Shareyoursexy kampagnen HER og ikke mindst tage den sjove test, hvor du kan dele dit syn på hvad sexet er HER

I believe that a woman looks most sexy if she’s understated, she’s not trying too hard. To me sexiness has nothing to do with showing a lot of skin skin, but it’s all about being comfortable in your own body.

I feel sexy when I take care of myself. When I exercise on a regular basis, eat varied, treat my skin with nourishing products and wear some beautiful underwear – the clothes actually doesn’t matter that much. I feel sexy when I feel good, when I challenge myself, or if I’m in good company and laugh a whole night.

You can read more about the #Shareyoursexy campaign HERE and take the fun test where you can share your thoughts on what being sexy means to you HERE

(Visited 1,528 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Sarah 24.11.2015 at 16:01

  Først og fremmest et virkelig flot billede :)
  Derudover vil jeg bare sige at jeg er så enig med dig! Det handler ikke om at vise hud, men om udstråling

  Tak for en god blog
  Kh. Sarah

 • Reply Celine 25.11.2015 at 08:17

  Virkelig et godt budskab :)

 • You Might Also Like