« 11 tasker der kan redde dit outfit
De pæneste skjorter »
Sponsored by Najell 05.10.2017FAMILY THINGS

Robertas bedste ven

Nu er det tid til at spidse øre, hvis I har spædbørn eller snart skal have en baby – for på den uendelige liste over babyudstyr man skal have indkøbt, så er der ting, der er nice to have og ting der er need to have. Og jeg synes ærlig talt, at det var noget af et gedemarked at navigere rundt i.

Logisk set er der selvfølgelig nogle ting man er nødt til at anskaffe sig – såsom en seng, babydyne, puslepude og barnevogn, og så er der en lang række ting, der gør livet som forældre markant nemmere. De ting er totalt individuelle tror jeg – men for os kan slyngevuggen fx nævnes – den har været vildt god til at berolige Roberta når hun er ked af det.


Når man sådan er på ferie som vi netop har været, så finder man ud af hvilke ting man virkelig behøver, og hvilke ting man faktisk sagtens kan undvære i disse udstyrs-tider.

Babyen behøver jo i bund og grund ikke særligt meget andet end mad, en ren ble, søvn og sine forældres omsorg, så derfor er overskriften her måske faktisk lidt misvisende – for når det kommer til udstyr så er det måske egentlig mere forældrenes bedste ven end babyens.

Og på vores rejse der fik vi som forældre en ny bedste ven – nemlig denne kombineret babylift, babynest og bæresele fra Najell. Vi fik den dagen inden vi rejste og jeg tænkte da, at den var smart, men jeg havde ingen idé om hvor meget vi faktisk ville bruge den.

I lufthavnen brugte vi den til at bære Roberta rundt. Nicholas spændte Najell’en om skulderne som en  bæresele, og så gik han ellers rundt med hende i den derinde – mens hun lå og sov noget så dejligt.

I selve flyveren lagde vi den ovenpå vores lår, og så lå hun ellers der og sov stort set hele vejen.

Og så var der på selve ferien, hvor den også fungerede som babyseng… De babysenge man kan få på de hoteller vi besøgte var nemlig nogle kæmpe tremmesenge, så vi lagde hende i stedet mellem os i Najell’en – præcis som man ville gøre med en babynest.

Vi brugte den som bæresele når hun ikke gad at ligge i barnevognen, og når babyviklen blev for varm at gå rundt med.

Sidst men ikke mindst brugte vi den som en babylift. Vi havde den i barnevognen og så kunne vi bare bære hende op i liften når vi fx skulle ind på hotellet eller hvis vi skulle ud og spise, så lå hun gerne i liften på en stol eller et bord.. Italienerne er så meget bedre til at tage hensyn til babyer end vi er herhjemme.

Opsummerende var Najell vitterligt en lifesaver på vores tur.. fuldkommen genialt 3 i 1 produkt som jeg slet ikke kan anbefale nok <3 Du kan læse mere om Najell HER

 

(Visited 11,059 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Sabina B 05.10.2017 at 08:45

  Hej Trine. Vi har også købt Najell’en for nogle uger siden og bruger den flittigt i hverdagen (også store tilhængere), men har et lidt lavpraktisk spørgsmål, da vi også skal ud at flyve snart; hvordan regnes sådan én ifht bagageregler? Tæller den som håndbagage, eller måtte I frit have den med? Vi er lidt på bar bund her.. :)

  • Reply Trine 06.10.2017 at 16:01

   Kære Sabina
   Jeg tror det afhænger af selskabet man flyver med. Vi fløj med SAS og de er rimeligt large. Både Nicholas og jeg havde håndbagage med og så havde vi pusle-net og denne, så i alt 4 ting og det var intet problem.
   Men for en sikkerhedsskyld så ring evt til flyselskabet inden afrejse… den var i hvert fald genial at have med
   God tur og god weekend
   Kh Trine

 • Reply Rena 05.10.2017 at 08:53

  Thanks a lot for sharing all the cute pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Sissel 05.10.2017 at 12:29

  Jeg synes ikke rigtig man kan se dimensionerne og hvor længe de kan bruge den? Ved du det? :) mvh Sissel

  • Reply Trine 06.10.2017 at 16:02

   Jeg ved ikke hvor lang tid de kan bruge den, desværre.
   Roberta er virkelig lang af sin alder 65 cm, så hun kan nok desværre kun bruge den til hun er 5 måneder tror jeg.
   Men fx min kusines tvillinger er 68 cm og 8 måneder så de vil kunne bruge den i længere tid.
   Kh Trine

 • Reply Katrine 30.04.2018 at 16:47

  Hej Trine. Selvom sandsynligheden nok er lille, vil jeg alligevel spørge om du tilfældigvis sælger din Najell sleepcarrier? Gætter på Roberta ikke kan være i den længere. Kh Katrib

 • You Might Also Like