« Things I Like #83
By Malene Birger x Støt Brysterne »
Sponsored by Pandora 31.08.2017ME

R is for Roberta

Det er ikke for sjovt, at man siger at livet ændrer sig når man får børn.

En ting er selvfølgelig den generelle hverdag, der pludselig primært består af aktiviteter som bleskift, amning, tøjvask og så heldigvis også en hel masse nusning, leg og grin….

Men en anden ting, der virkelig har ændret sig siden Robertas ankomst er den måde jeg helt generelt ser ting og verdenen på.

Jeg lader mig ikke gå på af små ting på samme måde som tidligere – det allervigtigste er at hun er glad, sund og rask og så er alt andet sekundært.

| NECKLACE Pandora (here) | EARRINGS Pandora (here) | RINGS Sparkling Bow, Pandora (here) |

Jeg tror, at jeg på en eller anden måde måske lever mere i nuet nu end tidligere. Når man har et spædbarn bliver man virkelig opmærksom på hvor hurtigt tiden går – (tænk hun allerede er 7 uger nu!) – og derfor prøver jeg i højere grad at værdsætte hver eneste dag.. For inden jeg har set mig om, så er hun 15 år og en umulig teenager :P

Pandoras efterårskampagne hedder DOSeeTheWonderful og handler netop om, at man skal værdsætte hverdagen og de små øjeblikke,

Det er en ting jeg altid har prøvet meget på.. Altså at fejre hverdagen.. Det kan fx være ved at spise en lækker ribeye og drikke rødvin en mandag, købe en kæmpe buket blomster en onsdag eller bare at mødes med en veninde til en kaffe en eftermiddag selvom man i stedet burde svare på mails.

| NECKLACE Pandora (here) | EARRINGS Pandora (here) | RINGS Sparkling Bow, Pandora (here) |

Det at nyde de små øjeblikke i hverdagen er blevet endnu nemmere når man hver morgen vågner op til verdens skønneste ansigt. De mindste ting hun gør kan få mig til at smile og hun gør mig så stolt når hun holder sig eget hoved eller siger en ny lyd.

Ved at bruge Pandoras hashtag #DOSeeTheWonderful på instagram kan man selv dele sin hverdagsinspiration og blive inspireret af andre kvinder fra hele verdens værdifulde små øjeblikke’.

Jeg vil poste billedet ovenfor – for Roberta er uden tvivl min største inspiration – Min hverdag er for altid ændret efter hendes ankomst, og jeg elsker det.

Se hele Pandoras efterårskollektion HER

(Visited 5,599 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Mette 31.08.2017 at 18:27

    Kære Trine,
    Et dejlig fint indlæg! Du fik også et live tag fra Kønig, ikke?:)
    Kunne du mon have lyst til at skrive din fødselsberetning? Knus herfra

  • You Might Also Like