« How to look fancy during rainy weather
Preppy in the Winter rain »
Copenhagen 27.02.2018OUTFITS

Obsessed with this color combo

Det er langt fra hver weekend at jeg er ude. Det er ligesom den største forandring siden Roberta kom til verden, og faktisk har jeg ikke så meget i mod det – fordi mit arbejde er fyldt med sociale arrangementer i hverdagen. Det sagt, så er der nu ikke noget jeg kan glæde mig så meget til som en god privat middag / fest, og sådan én var jeg inviteret til i lørdags, hvor min veninde Sara Rostrup fejrede sin fødselsdag.

Sara og jeg deler mange passioner – bl.a. er vi begge vilde med loppefund og farven lyserød, og jeg var derfor da heller ikke et sekund i tvivl om at farven lyserød skulle indgå i mit outfit når nu det var hende, der skulle fejres.

| denim jacket WEEKDAY | pants JULIE FAGERHOLDT HEARTMADE | shoes GESTUZ |

Saturday I went to one of my friend’s birthday. We share a lot of passions – among other stuff vintage items and the color pink. Therefore there was no doubt in my mind that I had to wear pink at her birthday. I paired it up with this mustard yellow denim jacket to make it less “girly” – I love the combination of pink and yellow.

(Visited 2,102 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Henriette Larsen 07.03.2018 at 12:51

    I think they go together very well!

  • You Might Also Like