« Thursday Tip: The Primer that makes a difference
Things I Like #54 »
Copenhagen 22.09.2016BEAUTY ME

Nogle gange må man gerne klappe sig selv på skulderen

Nogle gange er det sgu okay at klappe sig selv på skulderen, og det gjorde jeg i dag.

Det er ikke fordi jeg nogensinde har været i tvivl om, at den ansigtscreme jeg har udviklet er fuldkommen fantastisk. Jeg bruger den nemlig selv to gange hver dag, og jeg bringer den endda med på skydninger med makeup artister, fordi jeg ved den er bedst, og fordi jeg ved at den er helt ren og derfor ikke får min hud til at slå ud.

Alligevel blev jeg dog helt vildt glad, da der dukkede en mail op i min indbakke med Forbrugerrådet Tænk Kemis liste, hvor de har gennemgået ingredienserne i 53 forskellige ansigtscremer.

Trine’s Wardrobe Face Cream blev grøn stemplet og det er jeg selvfølgelig vildt glad for.. selvom alt andet også ville have undret mig meget!

Overraskende nok for mange, var mange af de allerdyreste crémer fyldt med parfume og miljøproblematiske stoffer, og en hel række var desuden fyldt med ingredienser der er mistænkt for at være hormonforstyrende.

Så tjek lige listen ud og se om din créme får grønt, gult eller rødt lys HER. Jeg siger ikke, at det er fatalt at købe produkter, der ikke får grønt lys – måske de virker bedst på din hud, men for mig er det vigtigt at jeg ikke smører ansigtet i noget jeg er 100% sikker på er rent, og det har været baggrunden for hele Trine’s Wardrobe Care serien dog uden at gå på kompromis med effekt.

Find min face cream HER og rigtig god torsdag <3

(Visited 1,920 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Lise 22.09.2016 at 20:09

  Hej Trine. Stort tillykke med det grønne stempel! Jeg har tidligere brugt din serie – og har været vildt begejstret. Jeg gik dog over til noget svanemærket, da jeg blev gravid, og i den anledning tænkte jeg over, hvorfor dine cremer ikke er svanemærkede? Er det en lang proces at få det svanemærket? Eller er der andre tanker bag?
  Når man er ude i junglen af cremer er svanemærket et nemt mærke at kigge efter (bare min mening) :-)
  Graviditet og amning er nu overstået, så får helt lyst til at købe din ansigtscreme, når jeg læser det her indlæg.
  Nå, det var bare lidt aftentanker, og også et skulderklap herfra :-)

 • Reply Anna 22.09.2016 at 22:12

  Stort tillykke, Trine! Jeg er fast bruger af din ansigtscreme – det er simpelthen den bedste jeg har prøvet. Tænker også at jeg snart skal til at prøve flere af dine andre produkter :-) Tak for god kvalitet til gode priser. Kh

 • Reply Sophie 24.09.2016 at 08:42

  Stort tillykke med det :-) Det var en lidt skæmmende liste at kigge igennem for mig. Jeg har brugt Kiehls de sidste par år og været meget glad for den.. men netop den ansigtscreme er RØD.
  Jeg tror jeg vil prøve din fremover :-)

 • Reply Budget Tuesday: Face Cream fra Trines Wardrobe - YouBlush 15.11.2016 at 05:40

  […] bør du tjekke Trine’s Wardrobe Face Cream ud, der indeholder fugtgivende arganolie og lindrende aloe vero, en super fin basic dagcreme til […]

 • You Might Also Like