« Things I Like #53 Zalando Summerhouse
It’s all in the details – Pandora Silver AW 16 Collection »
08.09.2016ME TRAVELS

New York New York

NYC

I morgen drager jeg til byernes by New York og jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg har været i USA to gange det seneste år, men det er faktisk 3 år siden, jeg sidst besøgte New York, hvilket er en kæmpe fejl – for jeg elsker den by.

Sidst jeg var der, var i oktober 2013, og det var den allerførste rejse sammen med min kæreste – sjovt at tænke på egentlig :) Den her tur bliver ret anerledes for jeg er afsted for at deltage i modeugen i New York, så der bliver nok næppe tid til at spise ligeså mange ricottapandekager på Five Leaves og til at gå lange tur i Central Park, men intet kan forhindre mig i at spise burger på Shake Shack og besøge Supreme butikken.

Billederne her er fra sidst jeg var i New York – giv endelig tips videre i kommentarfeltet, hvis I kender til nogle gode restauranter, loppemarkeder eller butikker <3

________

Tomorrow I’ll be leaving for New York and I’m so excited! I’ve been in the states twice this year, but it has actually been 3 years since I last visited New York.

Last time I went there was in October 2013 and it was the first holiday my boyfriend and I spent together :) This time will be quite different, I guess – since I’m there to attend fashion week. I’m up for some busy days, but nothing can stop me for having a burger on Shake Shack and a stop in the Supreme store.

Please leave a comment and tell me if there’s something in New York I have to check out <3

nyc8 nyc7 nyc6
nyc5 nyc4 nyc3 nyc2 nyc1

(Visited 2,027 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Amanda 08.09.2016 at 08:29

    Et must for mig, når jeg er i New York, er at besøge restauranten Via Carota, og søster caféen Buvette som begge ligger på samme gade i Greenwich Village. Via Carota som har den bedste italienske mad jeg har smagt til dato, og Buvette som er en lille fransk café, hvor du både kan få morgenmad, frokost og aftensmad – jeg er selv stor fan af morgenmaden :-)

  • Reply Rebecca 08.09.2016 at 19:19

    Brooklyn Flea market og Artist and Fleas i Williamsburg.

  • Reply Amanda 09.09.2016 at 16:17

    Hvor er de Nike sneaks fra, som du lagde op på din Insta “story”? :)

  • You Might Also Like