« New York Looks with Zalando
Weekday AW16 Limited Edition »
Sponsored Post 17.09.2016ME OUTFITS

New York looks with Zalando II

Jeg er tilbage hjemme efter en fantastisk uge i NYC – eller egentlig er jeg ikke hjemme ‘hjemme’ – for jeg tog næsten direkte til Århus, hvor jeg skal være her i weekenden for bl.a. at fejre min partner i Trine’s Wardrobe Care’s fødselsdag.

Jeg mangler stadig at dele en masse billeder fra New York bl.a. to outfits jeg havde på i samarbejde med Zalando. Det første look nedenfor elskede jeg virkelig – skjorten fra franske Equipment er helt fantastisk og jeg synes den var så fin sammen med Adidas bukserne, men jeg tænker også, at den vil være sej med jeansene HER

I’m back home after the most amazing week in New York. I still got a lot of pictures to show you, and first up is my last two looks that I did in collaboration with Zalando.

I really love the shirt I’m wearing on the first pictures – it’s from the French brand Equipment and I love it paired with the Adidas pants, but I also think it will look amazing with these jeans HERE.

130916 130916a

| SHIRT Equipment from Zalando HERE | PANTS Adidas HERE |

Den sidste dag i New York nød jeg meget passende i New York sweatshirt og den smukkeste guld nederdel. Jeg må virkelig snart tilbage igen… Hver eneste gang jeg besøger New York får jeg lyst til at bestille en tur igen. Min kæreste og jeg har allerede snakket om at booke en tur til nytår, men nu må vi se.

I spent the last day in New York in a New York sweatshirt and the most beautiful gold skirt. I already want to go back to the city… it’s always like that when I leave New York. Right now my boyfriend and I are considering going there for new years.

| SWEATSHIRT Topshop from Zalando HERE | SKIRT BCBGMAXAZRIA at Zalando HERE |

Se min første outfit dagbog HER

Take a look at my first outfit diary HERE

(Visited 1,686 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 17.09.2016 at 18:40

    Both combos are cool and edgy!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like