« my outfits 2012 part II
Cover February »
14.01.2013ME

music

her den anden dag var der en af jer læsere, der spurgte til min musiksmag, og det er faktisk lang tid siden jeg har skrevet om hvilket musik jeg kan lide… tror sidst var til en “spørgerunde” for et par år siden, og i og med jeg lytter til musik sådan nærmest konstant, så var det oplagt lige at snakke lidt om det på en mandag :) min musiksmag har faktisk været mere eller mindre det samme siden jeg var omkring 12… dog har det svinget lidt, hvilken genre jeg har hørt allermest, men grundlæggende er jeg til tre genre. hiphop (startede da jeg fik mit første dr. dre album i julegave af min storebror, da jeg var omkring 11), gammel rock (60’er, 70’er og lidt fra 80’erne) og sidst men ikke mindst rnb/pop, og så er jeg absolut mest til mande stemmer, tror måske sammenlagt at 5-10% af mine 4000 sange på itunes er med kvindelige stemmer. hvis jeg skulle lave et indlæg med alle mine yndlings artister vil det virkelig blive langt, så tænkte bare lige at dele lidt sange og kunstnere som jeg lytter rigtig meget til lige nu.

RnB /  Pop

jeg er sådan nærmest pinligt besat af Frank Ocean. Lytter til minimum en af hans sange hver dag, og jeg bliver meget meget skuffet hvis han ikke kommer til enten roskilde eller north side festival i år. Min kærlighed til Miguel er nyere end den til Ocean, men jeg har lyttet ret så meget til ham på det seneste, og ærgrer mig over, at han gæster DK under modeugen. SÅ er der jo Justin Timberlake som minder mig om hele min tid fra 7 klasse til gymnasie tiden! han har netop i dag ENDELIG udgivet en ny single (sammen med Jay Z), og jeg har lyttet til den nonstop i dag! sidst men ikke mindst så har jeg altid elsket destiny’s child (selvom jeg ikke er så meget til kvinde stemmer) – og deres nye nummer produceret af Pharrell Williams (som jeg i øvrigt også elsker) er noget så fint.

Rock


the cure har jeg lyttet til siden jeg var helt lille, og selvom jeg næsten kan de fleste sange både forfra og bagfra, så bliver jeg aldrig træt af dem! Var så glad for at jeg oplevede den 3 timers lange koncert på Roskilde Festival i sommer. The Doors har jeg faktisk også lyttet til siden jeg var lille, takket være min bror. For 5 år siden cirka, lyttede jeg næsten kun til The Velvet Underground.. det var i en periode, hvor jeg var helt besat af 60’erne, Andy Warhol, the factory og ikke mindst Edie Sedgwick, og jeg er stadig meget glad for dem.

Hiphop

det var virkelig umuligt at vælge sange ud i hiphop kategorien, da jeg har så mange favorit kunstnere. jeg elsker kendrick lamar, A$ap Rocky, Kanye West, Notorious BIG, Dr Dre, Jay Z, 2 Chainz, 50 cent, Wu Tang clan, ofwgkta, Common og mange mange andre, og så har jeg så meget kærlighed til Azealia Banks (igen en kvinde ;)) nummeret ovenfor hører jeg hver gang jeg skal i byen!

hvilken slags musik hører i?
TRANSLATION: the other day a reader asked about which music I like, and I thought I might as well write a post about music, since I’m listening to music all the time. I’ve got a broad taste when it comes to music, but my favourite genre are hiphop, rnb/pop and old rock (primarily from the 60s, 70s and 80s)! above you can listen to some of my favourite songs right now! I’m especially obsessed with Frank Ocean – I listen to his music every single day, and I so hope to hear him live during 2013. what kind of music do you listen to?

(Visited 138 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Nanna L 14.01.2013 at 15:54

  Kan godt lide dit rnb / hiphop valg, er vild med dem alle indenfor de kategorier :) god musiksmag.

 • Reply Augusta Marchussen 14.01.2013 at 16:25

  eeej jeg elsker virkelig ALLE sangene inde for r&b/pop! Miguel er den beedste! .. og virkelig også inde for hiphop! kendte dog ikke alle kunstnerene! god musiksmag!

  knus
  augusta :)

 • Reply Sila Serin 14.01.2013 at 16:37

  Helt sikkert, Trine! Fed musiksmag. Og kunne se blandt navnene at du har nævnt mange af mine egne favoritter indenfor hiphop/rnb genren. God stil :)

 • Reply Maja 14.01.2013 at 19:26

  Super fedt indlæg!!!
  Er dog lidt skuffet over du ikke helt har fået fat i old school hiphop – det er klart det bedste. Men endnu en gang LÆKKERT med et langt og beskrivende indlæg som siger meget om dig som person! :-)

 • Reply Sjubis 15.01.2013 at 12:25

  Uhh fedt indlæg, er vild med din smag.. Godt at høre jeg ikke er den eneste, der er besat af Ocean hihi (Som om!!)
  Jeg er helt klart også mest til hiphop og R´n´b. Men er blevet tonet fulde med rock fra 60´erne og 70´erne i min opvækst, så de hænger også godt ved i dag. Hmm må dog lige tilføje at jeg foretrækker den rigtige version med Montell Jordan frem for Azealia Banks :)
  Kh Julie

 • You Might Also Like