« tan-in-a-can.
fiberwig. »
23.09.2009BEAUTY

mit efterårs-hår.

hayr

det skal ikke være nogen hemmelighed, at ligeså meget tid jeg bruger på tøj, sko og hvad der til hører – ligeså lidt tid bruger jeg på mit hår og faktisk også på make-up.

mit hår er stort set altid løst og med midterskildning, og hvis det virkelig skal være “vildt” laver jeg sideskildning eller sætter det op i en sjusket hestehale.

nu er jeg ved at være træt af det.. og har bestemt mig for, at jeg skal afprøve lidt flere forskellige frisure. jeg har før ofte gået med høj knold, og efter at have set de to overstående eksempler på denne frisure, så er jeg faktisk blevet lidt tændt på at bære det noget oftere. desuden var fletningerne hos alexander wangs ss10 show helt fantastiske, og det er bestemt også noget jeg skal have afprøvet.

 

går I også stort set altid med den samme frisure?

eller har I tip til andre flotte frisure, der IKKE tager lang tid at lave?

(Visited 334 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

28 Comments

 • Reply Sabrina Hartmann 23.09.2009 at 23:30

  Jeg har opgivet! Mine morgener plejer altid at blive brugt på tøjvalget og når jeg når til håret er tiden løbet ud. Så jeg ender næsten altid med at lave en hestehale, der er ligeså høj som knoldene på billederne. Ellers bliver det noget med at svinge håret til den ene side. For mig er det enten tøj eller hår i hverdagene, og jeg vælger for det meste (altid) tøjet.

 • Reply Nina 23.09.2009 at 23:30

  Sideskilning med fletning i pandehåret!

 • Reply camilla 23.09.2009 at 23:38

  jeg har det på præcis samme måde. Jeg bruger meget lidt tid på hår og make-up; selv når jeg er i byen. Det ender altid bare med at hænge løst, eftersom jeg lufttørrer mit hår, eller i en knold ;)
  Men tror da også jeg måske vil til at prøve lidt flere frisurer af – forandring fryder jo ;)

 • Reply Antonio Barros 24.09.2009 at 02:48

  I love the hair in the first pic!

  thesingular.blogspot.com

 • Reply Malou 24.09.2009 at 08:30

  Jeg laver som regel en knold, enten helt nede i nakken eller ovenpå hovedet. Og nu har jeg også kastet mig ud i en Alice Dellal agtig frisure for at se om sidecut klæder mig. Jeg skraber alt håret over til den ene side, og så sætter jeg bobby pins i for at holde det fast :-) Håber det var forståeligt. Det tager ca. 5 minutter, og så er man punkchic, haha!

 • Reply Amalie 24.09.2009 at 08:54

  Jeg glatter som regel mit hår, og laver så en fletning ned til den ene side.
  Det er sjovt, for når jeg skal gøre det vildt pjusker jeg mit hår og laver en midterskildning, sådan er man jo så forskellige :D

 • Reply ML 24.09.2009 at 09:16

  Fletningen er SUPER flot, den ser lidt tilfældig ud og ik så perfekt! Havde man bare haft så langt hår. Jeg har så tyndt og fint hår, så det er virkelig en udfordring at sætte mit hår. Men har forsøgt med knolde, skæve hestehaler, rodet hår;)

 • Reply Carina 24.09.2009 at 09:47

  Jeg er selv tilhænger af fletningen, og har brugt den flere gange (i flere år!) Det er simpelthen så nemt, når man står der om morgenen… Og så er det smart ;)
  Selv har jeg også ofte hestehale – jeg tror jeg har samme frisure som dig med samme længde, bare lyst – og jeg sætter den pjusket og højt, og lader selve ‘halen’ være glat. Det synes jeg er smart, når man har langt hår ;)

 • Reply Michelle 24.09.2009 at 10:09

  FlETNINGEN er virkelig fin, gid jeg også kunne lave sådan én, men mit hår er også bare alt for tyndt. Men af og til så pjusker jeg mit hår, laver en kraftig sideskildning og laver en “stor” knold nede i den ene side. Det synes jeg er super fint og nemt og kan laves på 5 min. :)

 • Reply Anne-sophie 24.09.2009 at 10:35

  jeg kan kun sige at jeg elsker håret med fletningen !! :) og tror den kunne være så flot på dig!

 • Reply Heidi Cox 24.09.2009 at 11:56

  ÅRH, elsker fletningen, men jeg går altid med knold, det er det nemmeste og så passer det stort set til alle outfits :)

 • Reply Lou 24.09.2009 at 13:31

  Billedet nederst til højre. Elsker Knolden oven på hovedet :)

 • Reply sophie 24.09.2009 at 15:10

  knold, knold og altid knold. høj knold! lige et tip. når du skal lave en knold, er det nemmere (i hvert fald for mig) hvis håret er lidt vådt eller bare en smule fugtig(:

 • Reply Charlotte 24.09.2009 at 15:19

  ja altid den samme frisure!
  løst glat hængehår med et hårbånd.

 • Reply Eva 24.09.2009 at 16:10

  Det ser super flot ud i glat hår og med midterskildning, som du beskriver din
  friure Trine, at sno en tot pandehår mens du trækker det bagud mod øret.
  Samtidig kan du “samle totter op” fra din hårgrænse ved tindingen og sno med ind
  i snoningen. Du kan fæstne det i en knold omme bag på, eller blot med hårnåle
  bag øret. Prøv det, det er slet ikke så svært, som det måske lyder, og det ser
  super flot ud. Pjusker du det let, eller roder op i dit andet hår er det en fed
  kontrast med de feminine “Heidi-snoninger” og rock-chick pjuske-hår ;)

 • Reply Amalie 24.09.2009 at 16:40

  En flettet knold er helt sikkert mit bedste tip, for den er finere og ser lidt mere gennemført ud end den sædvanlige knold.
  Dvs man laver en høj fletning, snor den rundt om sin rod og sætter et par hårnåle i. Det fungerer bedst til langt, tykt hår!

 • Reply kim 24.09.2009 at 17:03

  Jeg er en spasser til at flette, så jeg laver altid en hestehale i siden , ligesom i 80’erne , det klæder mig godt, ellers en høj knold !

 • Reply Marianne 24.09.2009 at 21:21

  Kort hår! Pretty damn easy ;)

 • Reply Trine Kjær 24.09.2009 at 21:47

  Tak for alle jeres tips.
  Malou: det har jeg faktisk også eksperimenteret en del med i foråret (altså den alice dellal inspirerede frisure), men er helt kommet fra det igen, så tak for reminderen.
  Eva: virkelig godt tip – det vil jeg prøve.
  Marianne: haha jeg – nogle gange vil jeg ønske jeg var kort håret.

  Tak igen til alle.
  god aften.
  /Trine

 • Reply Anna Jagielska 24.09.2009 at 21:48

  Fletnings-frisuren er virkelig sej. Jeg plejer at kalde den “den russiske fletning”-. Man skal bare have langt, tykt hår. Jeg skal vente nogle par måneder endnu, så kan jeg lave dén hvor dén hænger ned over den ene skulder. :D

 • Reply Silje 27.09.2009 at 18:03

  Hvorfor er det at jeg ikke har så langt hår, så jeg kan sætte det op sådan?!

 • Reply frederikkecb 01.10.2009 at 18:22

  Din nye hårfarve er super lækker:)
  Hvor har du fået farvet det?
  Jeg skal farves på torsdag hos Glow, men kender dem ikke.
  Nogen der har bedre idéer???

  :)

 • Reply anso 04.10.2009 at 20:21

  jeg er VILD med det helt skrabede look med høj hestehale. jeg har selv langt og glat mørkt hår, og det er rigtig flot – måske især til fest – og bedst af alt; hurtigt og super nemt :) det fremhæver også ens ansigt, og har man lidt høje kindben, kommer de virkelig til sin ret :)

 • Reply michelle breuner 05.10.2009 at 21:50

  Jeg er vild med den fletning. jeg har næsten altid stort hår med lidt krøller ellers sætter jeg det op i en høj knold øverst på hovedet.

 • Reply sara 30.05.2010 at 16:28

  jeg sys det ser så vild fedt ud med det hår, som er vist på det billed med den blå trøje.
  kan bare aldrig finde ud af at lave det, desværre! når jeg prøver bliver mit hår altid,
  flat og lige, med en lille knold. kan godt lide der er lidt “sjusk” over det og det ser lidt vildt ud.
  – nogle der har nogle tips, til hvordan jeg opnår det hår look?:)

 • Reply anna 21.03.2012 at 22:05

  Den øversten fletning ser ellers rigtig flot ud :-) – men er det ikke det typiske at man sjældent tager tiden til det ?

 • Reply Johanne 07.05.2012 at 16:50

  Jeg har rigtig meget forskelligt hår;
  Hvis jeg har rigtig travlt, sætter jeg det som regel op i en hestehale eller lader et hænge og glatter mine spidser, så det ser lidt anstændigt ud.
  Ellers laver jeg sidecut, ved bare at tage tre hårtotter i højre side af håret og snor dem. Jeg kan også finde på at touperer alt mit hår og samle det i en stor knold. Det ser meget sofistikeret ud og det er super nemt og super hurtigt, ellers samler jeg bare alt mit hår på baghovedet og sætter nogle hårnåle i, det plejer at holde. :)

 • Reply Anna 24.03.2013 at 16:18

  jeg har sidecut, og jeg har her lavet en video, som viser hvordan man kan lave det, det var i hvert fald sådan, jeg fik lavet det.. http://anna-smiler.blogspot.dk/2013/03/hvordan-laver-man-sidecut.html

 • You Might Also Like