« Things I Like #81
Gravid outfits »
Sponsored by Pandora 07.07.2017ME OUTFITS

Mit bedste tip til hverdags styling

Jeg går stort set aldrig ud af døren uden smykker på. Det er blevet en vane, og noget jeg hver morgen prioriterer at bruge de få sekunder på som det nu tager – i langt højere grad end jeg fx vil bruge tid på at lægge mascara.

For mig kan smykker nemlig gøre hele forskellen for et outfit. De kan både give et basic outfit personlighed, og de kan ligeledes også være med til at ændre dit outfits udtryk.

Smykker kan fx gøre dit look mere råt eller mere feminint og dit valg af materiale.. altså guld, sølv eller rose… kan sågar ændre din hudtone.

Et udpluk af mine favorit ringe fra PANDORA

Mine ringe er ofte det personlige element i mit outfit. De består altid af min forlovelsesring og så ofte nogle af overstående ringe fra PANDORA. Især sløjferingene ryger tit på, da de på en eller anden måde for mig er blevet symbol med femininitet og styrke. De farvede ringe bruger jeg til at peppe outfittet op, hvis der mangler lidt farve.


| 2 x GOLD NECKLACE in 14kt gold PANDORA (here) |
| GREEN RING May Droplet PANDORA (here) |
|
RED RING July Droplet PANDORA (here) |
|
BIG BLUE RING Shining midnight PANDORA (here) |
|
2 x BOW RINGS Sparkling Bow PANDORA (here) |
|
SILVER PEARL RING Luminous Glow PANDORA (here) |

Jeg kan bedst lide at have fokus på én slags smykker af gangen. Dvs hvis jeg har mange ringe på som her, så vælger jeg nogle diskrete øreringe, og hvis jeg går for statement øreringe, så vil jeg som regel kun have min forlovelsesring og så max 1-2 andre ringe på.

| LEAFED NECKLACE Petals Of Love PANDORA (here) |
| BOW RINGS Sparkling Bow PANDORA (here) |

Jeg elsker at mikse materialer og farver, og jeg synes fx, at en guld ring nogle gange kan være endnu smukkere når man ‘parrer’ den med en sølv ring end hvis man kun kører med et guld tema. Det er igen også en måde at gøre ens udtryk mere personligt og unikt.

Tjek hele PANDORAS kollektion af smykker og find dine personlige favoritter HER.

(Visited 4,828 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply maj 07.07.2017 at 14:31

  vildt fine smykker. hvor er det hvide “muslingefad” fra?

 • Reply Mette 07.07.2017 at 20:42

  Hvor er kjolen fra?

 • Reply Sofie 10.07.2017 at 18:44

  Uhhhh hvor er den kjole fra????? Jeg er selv gravid og har sådan ledt efter en kimono lignende kjole et sted, men synes det har været umuligt at finde…. ?

  • Reply Sara 12.07.2017 at 10:46

   Den type kjole er ellers i ALLE butikker lige pt.. ?

  You Might Also Like