« Weekday Swimwear
Things I like #44 »
Copenhagen 15.05.2016ME PEOPLE

Mig og min festival

Noget af det absolut bedste ved sommeren er for mig at det betyder festival sæson. Jeg elsker festivaler, og glæder mig helt vildt til sommerens mange festivaler.

Næste tema herinde er derfor festivaler, og jeg har derfor snakket med en række seje mennesker om deres bedste festivalsminder, gode råd mod tømmermænd og hvilke ting man skal huske at have med.

Først kommer der dog mig og min festival, så kig med nedenfor og hør bl.a. om mit bedste festivalsminde og hvem jeg glæder mig mest til at høre denne sommer.

migogminfestival

HVILKE FESTIVALLER SKAL DU PÅ DENNE SOMMER
Festival sæsonen blev allerede skudt i gang første weekend i maj, hvor jeg traditionen tro var på SPOT Festival i Århus. Den næste i rækken bliver også i min fødeby Århus, nemlig NorthSide Festival midt i juni.
Dernæst hedder det Grøn Koncert, hvor min kæreste optræder, Trailerpark festival og så bliver sæsonen afsluttet på SMUK Fest.
I år er dermed første gange i virkelig mange år, hvor jeg ikke kommer på Roskilde Festival – det bliver så mærkeligt, men til gengæld sidder jeg på Sicilien med en Aperol Spritz i hånden.

DIN FØRSTE FESTIVAL
Skanderborg Festival, hvor min far havde mig med da jeg var ca 7 år.

HVAD HAR DU MED I TASKEN
Solcreme, tyggegummi, facial mist, iphone, læbepomade, solbriller og dankort.

HVAD SKAL DU HØRE
Årets højdepunkter bliver Rihanna på SMUK Fest og Duran Duran på NorthSide, og så er jeg ret træt af at gå glip af New Order på Roskilde Festival

DIN MORGENRUTINE PÅ FESTIVALLEN
Det er et par år siden jeg sidst har sovet i telt på en festival, så mine rutiner er egentlig ikke meget anerledes end normalt, bortset fra jeg har en del mere tømmermænd. Først renser jeg ansigtet med Micellar Water som jeg har stående i køleskabet, så det er helt frisk, så påfører jeg serum, spiser morgenmad og drikker kaffe, derefter solcreme, lidt blush og så afsted.migogminfestival1
DET BEDSTE VED AT VÆRE PÅ FESTIVAL 
Stemningen og kærligheden, så hippie-agtigt sagt, men faktum er at mennesker er så meget sødere og rare mod hinanden når man er på en festival end når man er i den virkelige verden.

BEDSTE STED AT SPISE
Roskilde Festival vinder generelt på madsteder. Jeg elsker deres foodcourt, hvor man kan få alt fra snaskede burger til raw food.

DINE PRODUKTER, NÅR DU ER PÅ FESTIVAL.
Det allervigtigste er virkelig en god dry shampoo. Jeg bruger den HER, og det er seriøst den bedste. Derudover skal huden have masser af fugt, så jeg sørger for at have en facial mist med i tasken, så den ikke tørrer ud, og så husk MASSER af solcreme.

HVOR SOVER DU
Hotel

DIT BEDSTE FESTIVALSTIP
Hav red cups med.. Man mangler altid glas, og så fungerer de som de perfekte iphone højtalere.

migogminfestival3

DIT BEDSTE FESTIVALMINDE
Der er mange, men det mest absurde minde var da min veninde Clara og jeg tog til Hove Festival i Norge, hvor vi absolut ikke kendte nogle mennesker. Alt endte med at flaske sig for os, og vi fik bl.a. hørt Frank Ocean i det afspærrede fotoområde, drukket drinks med OFWKTA og var til intim koncert med A$AP Rocky.

ØL ELLER COCKTAILS
ØL, helt klart – i hvert fald når man står og lytter til musik. Cocktails er dog ret lækre senere på aftenen.

HVEM SKAL DU HÆNGE MED
Det fede ved festivaller er at du aldrig helt ved hvem du kommer til at hænge med. Pludselig står man med en vens ven og har det for fedt til en koncert.

BEDSTE KUR MOD TØMMERMÆND
Trine’s Wardrobe eye roll on til at hjælpe mod trætte hævet øjne, og en White Russian

BEDSTE TRICK MOD FESTIVALSBLUES
Det kan godt føles ret trist når man kommer hjem til en tom lejlighed efter at have været omgivet af mennesker non-stop i 3-4 dage. Det der fungerer bedst for mig er faktisk at lave aftaler den dag jeg kommer hjem, så man gradvist bliver afsocialiseret

(Visited 2,499 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

7 Comments

 • Reply Ina 16.05.2016 at 22:51

  Dejligt med gode fif! Hvilken dry shampoo er det du bruger? Kunne ikke lige finde linket :)

 • Reply Sisi 17.05.2016 at 15:28

  ELSKER også festival! Og jeg skal på Roskilde (igen-igen) i år, og glæder mig! :) Så synes kun det er fedt at der kommer lidt festival-tema her på bloggen :)
  Og – så vil jeg da lige tjekke både eye roll-on og dry shampoo ud :)

 • Reply Mig og min festival med Clara Matz - TRINE'S WARDROBE 29.05.2016 at 09:32

  […] Clara var et af de første nye mennesker jeg lærte at kende, da jeg begyndte at komme meget til København for 7 år siden (og stadig boede i Århus). Vi var begge altid de yngste til alle modearragementer og events, og faldt meget hurtigt i snak. Hun arbejdede dengang som modeassistent på Woman og har siden da både arbejdet på Eurowoman, PR for Ganni og nu er hun PR og marketingsansvarlig hos Five Units, og ikke mindst min rigtig gode veninde som jeg elsker at lave alting med, men vi har især begge et blødt spot for Festivaler, og det er derfor hun er næste levende billede i Mig og min Festival […]

 • Reply My Festival Survival Guide - TRINE'S WARDROBE 10.06.2016 at 07:36

  […] Læs om mine bedste festivalsminder, gode tips og min første festivalsoplevelse her. […]

 • Reply Mig og min sommerferie - TRINE'S WARDROBE 12.06.2016 at 07:24

  […] Læs Mig og mine festivaler HER […]

 • You Might Also Like