« Viva España
Paris Diary Part I »
07.10.2015TRAVELS

Los Angeles Tips

LA

Nogle gange flasker tingene sig bare! Min kæreste og jeg havde tænkt på at tage til Californien her i oktober, men pga for meget arbejde, og mine mange rejser på det seneste, valgte vi at udskyde det. Skæbnen vil så, at jeg et par uger efter vi tog beslutningen bliver booket til et job – netop i LA, så i dag tager jeg alligevel afsted, og jeg glæder mig helt vanvittigt meget.

Jeg har aldrig været i Californien, og har derfor booket sådan, at jeg bliver der 4 dage efter vi er færdige med at skyde billeder. Det bliver ikke til nogen roadtrip, den gemmer jeg til en anden gang, men hvis I har nogle tips til nogle sjove ting jeg skal tjekke ud – loppemarkeder, kaffesteder, gode restaruranter etc, så vil jeg blive overdrevet glad – Og jeg ved godt man behøver bil til det meste :)

Tak på forhånd <3

I’m going to LA today for a campaign shoot, and I can’t wait to go! I’ve never been in LA, so if you’ve got any tips I would really appreciate it <3

LA1 LA2

(Visited 2,408 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Sue McKee 07.10.2015 at 11:56

  Los Angeles is always my best love :)

 • Reply Stine 07.10.2015 at 13:20

  Abbot Kinney Boulevard i Venice Beach – helt vildt hyggelig gade med små butikker og caféer – og så bliver der på lørdag (d. 10. oktober) holdt fernisering med den danske kunstner Morten Andersen på C.A.V.E Gallery! http://abbotkinneyblvd.com/ http://cavegallery.net/

  Republique på 624 south la brea ave, los angeles – meget meget hyggelig (og sundt!) morgenmads-, frokost- og aftensmadlokation http://republiquela.com/

  Joan’s on Third på 8350 West Third Street, Los Angeles – hyggelig købmand og spisested http://www.joansonthird.com/

  Jones – italiensk “rock’n’roll restaurant” på 7205 Santa Monica Boulevard. Ser ikke ud af meget, men er hyggeligt og stemningsfuldt, og serverer fremragende pastaretter :) http://www.joneshollywood.com/

  Restauranten på Chateau Marmont på Sunset Boulevard – verdens hyggeligste gårdhave og lækker tartar!

  Håber, at det kan bruges!

 • Reply Matilde 07.10.2015 at 16:26

  Hej Trine. Please sig du har et indlæg i ærmerne omkring din tur til Paris! Skal afsted i morgen og vil frygtelig gerne høre hvad du oplevelse, hvor du spiste og hvordan vejret var, men selvfølgelig også din egen tur :)))
  Jeg har fulgt dig i snart nogle år og jeg bliver kun mere og mere forelsket i dig som person, men også din stil og din hverdag. <3

 • Reply Nynne 07.10.2015 at 20:02

  Lov mig at du spiser morgenmad på Joans on third! Der er SÅ lækkert. Deres frokost skulle også være lækker, det nåede jeg dog ikke selv at prøve, da jeg var i LA tidligere på året, men det må jeg have til gode ;-) Håber du får nogle fantastiske dage.

 • Reply Rosy 08.10.2015 at 11:43

  If you have time to spent walking and shop something nice ,go visit the shopping center The Grove .Many shops and try the best cheesecake at The Cheesecake Factory !

 • You Might Also Like