« Things I Like #77
A simple, but perfect day »
Sponsored by Pandora 25.05.2017ME OUTFITS

My look at Elle Style Awards

Jeg havde virkelig den skønneste aften i tirsdags, hvor Elle for femte gang havde inviteret til Elle Style Awards. Med kun lidt over en måned til min termin var jeg ellers ret spændt på hvordan aftenen skulle gå, da jeg for et par måneder siden modtog invitationen.

Heldigvis, har jeg det stadig strålende, og jeg holdt både til at mingle, til middagen og det efterfølgende show i DRs koncertsal.

Mit outfit har jeg faktisk haft klar i ret lang tid.. Jeg tror næsten det er en måned siden jeg valgte det, men jeg modtog det først herhjemme for et par dage siden, og der er sket ret meget med maven i mellemtiden, men kjolen passede heldigvis stadig.

Og en ting der altid passer, gravid eller ej – det er smykker. Jeg havde til mit look valgt de smukkeste 14 kt guld smykker fra PANDORA.

| EARRINGS Elegance PANDORA (here) |
| NECKLACES
Necklaces in 14 kt gold PANDORA (here) |
| RINGS 
Sparkling Bow PANDORA (here) 

Jeg var i et komplet look fra Baum und Pferdgarten, der lige som jeg kan lide det både var farverigt og printet. Den anden dag skulle jeg beskrive hvordan det så ud for en veninde, og da jeg fortalte, at det var lilla og karrygult og desuden også involverede strikkede gamacher, lød det virkelig grimt – Men jeg elskede det og det var super komfortabelt – især fordi jeg valgte sneakers løsningen.

Dét at man føler sig godt tilpas i et outfit er virkelig afgørende for mig… Det gør automatisk looket pænere.. Vi kender nok alle til at se en pige der ikke har det godt i sit tøj eller ikke kan gå i de for høje sko, og det gør mig altid lidt trist.

| NECKLACES Necklaces in 14 kt gold PANDORA (here) |
| RINGS 
Sparkling Bow PANDORA (here) 

Fordi mit outfit netop var ret skrigende gik jeg for nogle helt klassiske og smukke smykker fra PANDORA. Jeg valgte bl.a. nogle delikate halskæder og så mine elskede sløjferinge, og jeg jeg synes valget af de små eksklusive 14 kt smykker på en eller anden måde gør helheds looket lidt mere eksklusivt.

Derudover havde jeg valgt de fineste små guld øreringe med perler – tjek lige et bedre billede af dem HER.. de er så pæne. Min clutch er fra Loewe og sneakers er fra Adidas.

EARRINGS cultured elegance HERE
NECKLACE 14kt gold HERE
RINGS sparkling bow HERE

(Visited 3,396 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Ida 25.05.2017 at 12:49

  Kan man købe den smukke gule kjole i butikkerne?? :-)
  Du ser smuk ud

  • Reply Trine 29.05.2017 at 11:37

   Hej ida
   Den er fra deres fall kollektion mener jeg, så der går lige lidt inden den rammer butikkerne :)
   KH Trine

 • Reply Sarah 25.05.2017 at 15:34

  Hvor ser du fantastisk smuk ud

  • Reply Trine 29.05.2017 at 11:37

   Tusind tak Sarah :)

 • Reply Tina KH 25.05.2017 at 16:19

  Du ser fortryllende ud i det outfit og stråler som kommende mor:-)

  • Reply Trine 29.05.2017 at 11:37

   Hvor er du sød, tak <3

  You Might Also Like