« Starten på en ny sæson
Things I Like #86 Portovenere »
Sponsored by Mofibo 25.09.2017ME

Lidt om amning, tidsfordriv og ferie

Ja ja jeg ved godt at der er mange, der er fortalere for, at man ikke skal lave noget som helst når man ammer, andet end at kigge på sit barn, og jeg skal være den første til at sige, at jeg til dels er enig! Jeg er enig i det omfang, at det hurigt kan blive et skråplan, hvis man konstant skal sidde med sin iphone og tv’et kørende når man giver sit barn mad.. da det jo gerne skal være en trygt og nærværende oplevelse for barnet.

Når det er sagt, så skal et barn ammes ret mange gange i løbet af en dag, og som nybagt mor, så er der altså ikke meget tid til sig selv, hellere ikke selvom man er på ferie!! :) Jeg fandt derfor stor glæde ved at give mig selv et par break i løbet af ferien i Italien, hvor Roberta spiste løs og jeg koblede fra med lydbøger fra MOFIBO.

Grunden til jeg synes det fungerede vildt godt kontra at sidde på fx instagram eller se noget andet på telefonen var, at jeg konstant kunne kigge på hende og have øjenkontakt med hende, hvis hun havde behov for det.

Prøv MOFIBO 30 dage gratis  HER  ved at bruge rabatkoden TRINESWARDROBE.

Lige nu er jeg i gang med Paula Hawkins bog Kvinden i Toget, der er helt overdrevet spændende – selvom jeg kender historien, da jeg har set filmen… i øvrigt dårlig rækkefølge, man bør altid læse bøgerne først :)

Jeg ville vitterligt ikke få læst noget som helst hverken på ferien eller herhjemme, hvis det ikke var for MOFIBOs lydbøger. De er også helt geniale, hvis man lige har brug for lidt hjælp til at falde i søvn om aftenen eller når man vågner om natten og ikke vil vække sin kæreste eller for mit vedkommende baby.


Ammende eller ej, så har jeg pt en lille efterårsgave til jer – nemlig 30 dages gratis adgang til MOFIBO. Brug rabatkoden TRINESWARDROBE hos MOFIBO HER Der er både lydbøger og e-bøger. Rigtig god læselyst <3

(Visited 5,192 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like