« Posy by Interflora
Thursday Tip: Kender du Typen – Snag i min lejlighed »
Sponsored 13.02.2016INTERIOR

Last Week’s Posy Flowers.

posybyinterflora

I sidste uges pakke-til-Mexico samt modeuge-ræs, så glemte jeg helt at vise ugens Posy buket som jeg fik leveret til døren. Jeg er stadig ligeså meget op at ringe over konceptet. Der er ikke meget der slår når et bud ringer på dørklokken og leverer friske blomster til én.

Den her uge fik jeg en buket i Nordic Chic stilen som er lyse og årstidsbestemte løse buketter.
Find mere info om Posy HER.

(Visited 1,558 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 13.02.2016 at 09:31

  These wonderful flowers give me the feeling summer isn’t far away :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply maria 19.02.2016 at 15:18

  Hvor er den fine vase fra?

 • You Might Also Like