« 3 Goodies: Cushions
Take a look inside my apartment »
24.03.2016INTERIOR

Home #23 White and Minimal

home23-1

Hvis I har fulgt mine indlæg om bolig – ellers kan I altid kigge i kategorien interior HER – så ved I at jeg er helt vildt glad for farver i hjemmet. Jeg synes det giver noget personlighed og noget liv.. Ligesom jeg også elsker når man har nogle lidt ‘skæve’ ting, så det hele ikke bliver for Skandinavisk ‘pænt’

Det sagt så kan jeg også virkelig værdsætte et hjem, der er indrettet minimalistisk, så længe det er gjort gennemført og gerne med forskellige materialer så som marmor og læder. Det er temaet for den her post, hvor jeg har fundet en stak meget flotte inspirationsbilleder.

If you’ve checked out my interior post – otherwise you can find them HERE – you’ve probably noticed that I love colours. I think it adds some personality and life to a home, but that being said I also appreciate a cool minimalistic home. Take a look at these beautiful homes.

 

 

home23-2 home23-3 home23-4 home23-5 home23-6 home23-7

(Visited 1,951 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like