« 8 steder du skal drikke Gløgg i København
Guide: De 11 bedste brunch steder i København »
Copenhagen 30.12.2016BEAUTY GUIDE

Happy Friday: How to apply highlighter and my favourite highlighter

macstrobe-cream

Jeg er virkelig ikke til sculpting som Kim Kardashian ellers har gjort uhyggeligt populært de seneste år. Jeg tror meget mere på  at man i stedet for at male sit ansigt til uigenkendelighed, skal fokusere på at fremhæve de gode ting ved ens ansigt.

Huden er total essentiel når det kommer til ansigtet, og med alderen mister huden mere og mere fugt og kan dermed på dårlige dage se en anelse ‘død’ ud. Derfor er en god ansigtscreme det allervigtigste når det kommer til ens daglige makeup rutine (Jeg bruger denne HER.)

Udover at gennemfugte din hud hver eneste morgen og aften, så kan man snyde sig til en mere ‘glowing’ og frisk hud ved at bruge highlighter – et produkt jeg bliver mere og mere glad for hver eneste dag, og jeg bruger det vitterligt hver eneste dag, og lidt ekstra når man skal i byen som fx. i morgen på nytårsaften.
_______________________________

I’m not a fan of the sculpting trend that Kim Kardashian has made popular lately. I’m way more into highlighting your great features in a natural way, and that’s why I’m addicted to highlighters.

I’ve tried a lot of highlighters and I’ve found two favourites that I always carry in my makeup purse. The first one is this stick HERE from Nars – It can be a bit tricky to apply because of the consistency, but if you make sure to blend it carefully then the result is amazing.

highlighter

Jeg har efterhånden prøvet mange highlighter og er nået frem til at jeg blot behøver to i min toilettaske. Denne stift fra Nars HER, der er rigtig god, men temmelig kraftig og dermed kræver en del arbejde for at blende ordentligt ind i huden.

Derudover har jeg altid Mac Strobe Cream, der er helt tynd og nærmest vandagtig og dermed blender vildt godt ind i huden. Den har et diskret shine, der er helt perfekt til hverdag og fugter og plejer samtidig huden. Jeg putter den på ligesom på guiden ovenfor, og sørger altid for at produktet er blendet helt ind i huden.

Hvis man har en dag med ekstra trist hud, så kan den også bruges som primer i hele ansigtet under ens foundation eller mineralpudder, og så ser huden pludselig mere levende ud. Jeg bruger den desuden også på kroppen – Kravebene og skuldrene – hvis jeg skal ud en aften og har bare arme og selvfølgelig også i øjenkrogene som på billederne øverst. Alt i alt det perfekte produkt til nytårsaften og hele 2017 – find det HER

_________________________

My other favourite is the legendary strobe cream from Mac. It’s super easy to apply because of it’s thin texture and it looks really natural. I apply it like on the picture above, and if my skin has a really dull day I use it as a primer below my foundation. It also looks amazing on the shoulders and collar bones. The perfect product for NYE and for the rest of 2017 – find it HERE.

 

(Visited 3,937 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Bloggers Issue Magazine 30.12.2016 at 10:53

  Hi lovely,

  Your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine.

  Bloggersissue.com

 • Reply Matilde 20.01.2017 at 17:01

  Hej Trine. Vil bare gøre dig opmærksom på, at dit nye layout ikke virker i mobilversionen af Chrome.

 • Reply Lykke 06.04.2017 at 08:20

  Kære Trine
  Hvilken farve bruger du cremen i? Kan se på MACs hjemmeside, at der findes fem forskellige.
  Mvh Lykke

 • You Might Also Like