« Trine’s Wardrobe x Modström Summer
Candy stripes and a growing bump »
Sponsored Post 15.05.2017OUTFITS

Hairclips and hoops

Min kærlighed til accessories har altid været kæmpe stor – de er  for mig med til at færdiggøre et outfit og sætte det sidste prik over i’et – og den kærlighed er vokset endnu mere nu hvor jeg er gravid.

Her i slutspurten af min graviditet er det ikke altid lige sjovt at klæde sig på og gøre sig klar. A) Fordi jeg ikke kan passe store dele af min garderobe længere – B) Fordi det fysisk faktisk er ret hårdt at tage tøj på… Men smykker og accessories kan jeg stadig passe og det er ikke spor hårdt at tage fx. øreringe eller et tørklæde på :)

Så jeg har i de her dage ekstra meget fokus på at pynte mig med smykker.
Jeg vil jo altid være en “øreringe-pige”. Det er ligesom min “ting”, og den sidste tid har de her ægte sølv og forgyldte hoops fra GLITTER (her) hængt fast i mine øre.. de er så komfortable at jeg også kan sove med dem, så jeg tænker de bliver gode når baby kommer, og der ikke er ligeså meget tid til at smukkesere sig om morgenen :P

| Hoops GLITTER (here) | Hair clips GLITTER (here) |

 

En anden form for accessories der virkelig har vundet indpas i min garderobe på det seneste er hårspænder. De er jo geniale til at redde en dårlig hårdag eller på en dag hvor man føler man behøver lidt mere pynt på sig. Jeg elsker de her fine guld spænder med blomster, der også er fra GLITTER.


I’ve always been a fan of accessories and my love has increased during my pregnancy. I’m in third trimester and it’s getting more and more difficult to find something to wear.. since most of my wardrobe don’t fit anymore. Luckily I can still count on my jewellery and accessories collection, and I spent a lot of time picking out the right pieces every morning.

Yesterday I went for these gold hoops from GLITTER (HERE) and some beautiful gold flower hair clips also from GLITTER (HERE)

(Visited 2,232 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

7 Comments

 • Reply kathrine 15.05.2017 at 17:00

  Du ser også brand godt ud med det i håret, det passer bare super godt til outfittet også, er vild med det! :). Tak for nogle skønne indlægs, og smukke billeder!

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply Trine 16.05.2017 at 10:12

   Tusind tak for din søde kommentar Kathrine :)
   Hav en dejlig dag
   KH Trine

 • Reply Signe 15.05.2017 at 22:31

  Hvor klæder de dig godt – både øreringe og spænder! Og vil du måske ud med, hvor din fantastiske kimono er fra?

  • Reply Trine 16.05.2017 at 10:12

   Hej Signe
   Tak for din kommentar – kimonoen er en ældre sag fra H&M.
   KH Trine

   • Reply Signe 17.05.2017 at 06:26

    Ærgerligt – men tak for svar ;)

 • Reply Anna 16.05.2017 at 08:12

  Hvor er den smukke kimono fra? :)

  • Reply Trine 16.05.2017 at 10:12

   Hej Anna
   Den er fra H&M, men fra sidste sommer
   KH Trine

  You Might Also Like