« Thursday Tip: Kom og køb mit tøj til LOPPELADIES
Things I Like #75 »
Copenhagen 28.04.2017ME PREGGO

Gravid uge 18 + uge 19

Uge 18

Det er i dag d. 22 januar og i dag har Nicholas og jeg aftalt, at det er på tide at offentliggøre graviditeten. Jeg kan snart ikke skjule min voksende mave længere, så folk vil nok alligevel finde ud af det før eller siden, og jeg glæder mig ærligt talt meget til ikke at holde på hemmeligheden længere – selvom der har været noget vildt hyggeligt over, at det kun har været de allernærmeste, der har kendt til vores omstændigheder.

Rent praktisk bliver det også virkelig rart at melde det ud. Jeg skal sørge for at min kalender er ryddet over sommeren og Nicho skal også have planlagt de festivalsjobs han har til sommer efter min termin. Sikke et puslespil, men jeg glæder mig helt vildt til en sommer herhjemme – krydser allerede nu fingre for der bliver godt vejr :)

Uge 19

Status
Min kalender var packed i den her uge. Først skulle jeg på et kort job i Stockholm, og jeg landede tilbage i Danmark onsdag – direkte i tid til modeugen som kørte på onsdag, torsdag og fredag med fuldt program som normalt, dog minus champagnen :)

Ugen bød desuden lige på en omgang Zulu Awards og en weekend fyldt med planer. Jeg kan godt mærke, at det snart er tid til at drosle lidt ned i tempo, men til gengæld synes jeg, det er vildt skønt at komme ud og snakke med en masse dejlige kollegaer og venner om graviditeten, efter at have holdt det hemmeligt så længe.

Krop
Lille bule,, og så har min krop generelt fået lidt mere sul på sig – især omkring hofterne.

Søvn
Jeg sover helt klart bedre end tidligere, og jeg er så taknemlig over det… Det er om at nyde nætterne inden baby kommer :)

Se mine tidligere graviditetsdagbøger HER

(Visited 5,334 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like