« Suede Fever
Things I like #18 »
10.04.2015inspiration ME shopping

Ganni x Trine’s Wardrobe Shopping Event

Glædelig fredag! :) Jeg befinder mig i Aarhus et par timer endnu inden jeg ved middagstid smutter tilbage til København.

I går afholdte jeg shopping event sammen med Ganni i deres fine butik i Guldsmedgade. Det var den hyggeligste aften, og jeg var så glad for at se så mange af jer.. Det er altid lidt spændende om der overhovedet dukker nogen op ;) Men det gjorde der heldigvis, og der blev shoppet, snacket og snakket i de små 2 timer eventet stod på.

ENGLISH RECAP
Happy Friday! :) Right now I’m in Aarhus where I together with Ganni throw a shopping event last night. It was such a lovely evening, and I was really glad to see so many of you guys.

gannixtw gannixtw1 gannixtw2 gannixtw3 gannixtw4 gannixtw5 gannixtw6 gannixtw7 gannixtw8 gannixtw9 gannixtw10 gannixtw11 gannixtw12 gannixtw13

Da eventet var ovre fik jeg æren af at trække 3 vindere blandt alle dem der havde skrevet sig op, og vinderne blev enten kontakten over telefon i går aftes eller i dag! God weekend og endnu engang tak for i går, hvis I var forbi <3

ENGLISH RECAP
After the event chose three winners by lot who all won gift cards to the shop. You’ll be contacting by phone  <3

pictures by Polina Vinogradova

(Visited 600 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Mathilde 13.04.2015 at 17:04

    Hej søde Trine, lækkert outfit du har på! Hvor er bukserne fra?

  • You Might Also Like