« Efterårets hat
Green as grass »
29.10.2017THINGS

ERDEM x H&M, my favorites

Så er det på torsdag at H&M lancerer dette års designsamarbejde, der denne gang er med britiske ERDEM, som bl.a. er kendt for sine fine prints.

Jeg synes resultatet er virkelig pænt og jeg craver allerede mange ting fra kollektionen. Jeg skal bl.a. helt klart kigge nærmere på den ternede frakke, tweetsættet som jeg tænker kunne være vildt sejt sæt til vinterens fester, men som også vil kunne bruges hver for sig.. jeg tænker især jakken med jeans, og så skal jeg have et eller andet med et smukt blomsterprint som ERDEM jo er mester i.

Der er både en dame og en herre kollektion, og det er faktisk første gang, men forhåbentlig ikke sidste gang, at ERDEM laver herretøj. Jeg er måske næsten endnu vildere med herrekollektionen, der bl.a byder på den smukkeste silkepyjamas og nogle virkelig seje striktrøjer som jeg skal kigge på til enten mig selv eller til Nicho :D

Har I udset jer nogle favorit items?


There’s only a few days left to the launch of H&M next design collaboration – ERDEM x H&M, and I must say I’m pretty excited about what I’ve seen so far. I’m especially really interested in the checked coat, the sweet skirt and jacket and I need at least one flower printed item since ERDEM is a master of flower prints.

Do you have any favorite item from the collection.

 

(Visited 1,845 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like