« Trine’s Wardrobe Body Hydrator
Things I Like #28 ft Hugau / Larsson og min favorit taske »
Sponsored Post 10.09.2015ME

En dag med mig og Ellos.

Der er stor forskel på det Ellos jeg kendte til som barn, hvor man fik tilsendt et katalog, og så til Ellos som det er i dag – et online stormagasin fyldt med sindssygt mange seje ting. Bolig – Skønhed og ikke mindst tøj. Jeg er derfor helt vildt glad for, at jeg sammen med en håndfuld seje danskere er blevet valgt som dansk ambassadør for Ellos.

De næste par uger kommer vi til at lave en masse sjovt på instagram, hvor I kan følge min profil: @trine_instalog og som opstart til kampagnen, så har Ellos fulgt mig på en helt ‘almindelig’ arbejdsdag i København. Her fortæller jeg også om det at være selvstændig, mine tanker om at være modeblogger og så kan I se mig style billeder på the Lab – I kan se videoen nedenfor.

I’m so happy to be chosen as ambassador for Ellos – an online shopping mall with an amazing selection of interior, beauty and clothes. The next weeks there’ll be a lot of activities on my instagram, and on my Ellos instagram account @trine_instalog. Before the start of the campaign Ellos made this video of me where you can follow me through a regular working day.

Indlægget er lavet i samarbejde med Ellos

(Visited 1,537 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Stine 10.09.2015 at 12:35

  Hvor er den fine bluse fra? :)

 • Reply Sarah 09.10.2015 at 10:16

  Jeg har jagtet en flamingo som denne i snart et år, den er umulig at opstøve jo! Hvor er den fra? En fremtidig elloskollektion? :)

 • Reply Ine 15.01.2016 at 21:54

  Hei. Interiøret til Ellos er flott. Kan jeg spørre deg hvor teddy-puffen er fra? Finner den ikke på Ellos?
  Hadde satt pris på svar. Takk!

 • You Might Also Like