« mint candy apple.
nyt favorit produkt. »
19.05.2010BEAUTY

det her gjorde pakningen lidt nemmere.

lige før jeg skulle afsted mod kina modtog jeg denne pakke fra billigvoks.dk

jeg kendte ikke siden, og ville umiddelbart have troet, at det kun var produkter til mænd, men jeg skal love for,at de har et fint sortiment af mine yndlings mærker såsom ghd og sebastian.

i anledningen af det vil jeg “genåbne” min kategori ude til venstre, der hedder beautyboxen – som har eksisteret altid, men blevet brugt for lidt – her vil jeg teste og fortælle om de skønhedsprodukter jeg bruger, og selvfølgelig kun dem jeg kan stå inde for.

jeg har allerede prøvet shampooen og conditioneren fra sebastian, og de er helt fantastiske.

ghd jernet skal jeg have prøvet snarest – glæder mig virkelig til at se om det er bedre end det skod et jeg har fra babyliss.

(Visited 141 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

11 Comments

 • Reply signe 19.05.2010 at 08:56

  Ej hvor lækkert!! Jeg har ghd glattejernet og det er virkeligt alle pengene værd, er så glad for det!

 • Reply Emilie 19.05.2010 at 09:05

  Osis Dust It er en sikker vinder!! Hårproduktet over alle hårprodukter efter min mening :) Men husk kun at drysse en lille smule i oppe ved hårrødderne, ellers kan det nemt blive for stift (hvis du ikke vidste det).
  -Emilie

 • Reply Ida 19.05.2010 at 13:03

  Kan klart anbefale GHD – har liget fået mit ind af døren fra http://www.lookfantastic.com – det er klart det bedste – og kan med fordel købes i England. Glæd dig….

 • Reply Naomi 19.05.2010 at 16:18

  I need a GHD! i always borrow my friends i need me own!
  http://www.fashion-food-life.blogspot.com/

 • Reply Fashion Fan 19.05.2010 at 16:55

  mmm…

 • Reply Sarah 19.05.2010 at 17:06

  Jeg har ikke selv ghd jernet, men frisøren bruger det altid til at glatte mig hår, og det er vildt godt, især hvis du bruger Redken smooth down heat glide før og hvis nok også efter, så bliver dit hår helt perfekt.
  Er det en gratis pakke du har modtaget eller har du købt det? Hvis det var gratis så er du så heldig (Ingen missundelse, nej nej ;)).
  http://www.boennen.wordpress.com

 • Reply Bukurije 19.05.2010 at 23:51

  Ja, Oasis Dust It er noget jeg også gerne vil have fingrene i. Få dage tilbage så jeg at Føtex havde et udvalg af Oasis produkter, og om ikke de også havde Dust It, jo (: Så da jeg ENDELIG fandt den inde på hylderne, var flasken på størrelse med min tommeltot. Haha, og den kostede 65,- :O Lidt meget måske. Den dag fik jeg ikke prøvet Dust It.

  Bukurije
  http://liloemini.blogspot.com

 • Reply Gina 20.05.2010 at 05:46

  det ghd bliver du glad for ;)

 • Reply M 20.05.2010 at 09:39

  ghd jernet er det bedste der findes. Jeg bruger det til at lave krøller i håret.

 • Reply Caroline 22.05.2010 at 16:52

  Cool! Hvorfor fik du det? Noget du havde bestilt?

 • Reply Visti 25.05.2010 at 13:33

  Hej allesammen.

  Jeg melder mig lige på banen med et indlæg, efter at have fået lov af Trine naturligvis :)

  Vi har valgt at sende pakken til Trine uden beregning – dels fordi vi gerne vil have lidt mere dybdegående input om nogle af vores produkter, og dels fordi vi gerne vil udbrede kendskabet til, at vi trods navnet billigvoks.dk, også har et bredt sortiment af populære og professionelle produkter til kvinder :)

  @Ida – Du har helt ret i, at der er nogle penge at spare, ved at bestille ghd hjem fra England. Det skyldes dog ikke, at vi er grådige og har en højere avance, men at indkøbspriserne er markant lavere for forhandlerne i UK. Når fragten til DK er betalt, ender man dog kun med at kunne spare et par hundrede ved at bestille sit ghd-stylingjern i UK. Vi har imidlertid den fordel, at vi kan levere fra dag til dag, samt at hvis produktet skulle gå i stykker, er vi noget nemmere at have med at gøre. Dels koster det ikke nær så meget at sende produktet tilbage til os, og dels kan du være sikker på at få en god service (vi har over 2600 anmeldelser på Trustpilot.dk og en gennemsnitskarakter på 9.8/10). Så må man jo gøre op med sig selv, om den ekstra service er de par hundrede værd :)

  Hav en fortsat god dag!

  Venlig Hilsen
  Visti Madsbøl – Billigvoks.dk

 • You Might Also Like