« 12 tasker til studiet eller jobbet
3 goodies: Hair clips »
Copenhagen 27.07.2017THINGS

Céline fall 2017 jewellery

Er der en ting jeg altid falder i svime over, så er det når Céline laver smykker, og særligt deres øreringe har jeg virkelig en svaghed for. Nu er de klar med deres fall kollektion, og jeg ærger mig lidt over jeg ikke snart skal til Paris, hvor de altid har det bedste udvalg. De farvede ovenfor er særligt øverst på min ønskeliste.


I love Céline, and I especially got a soft spot for their earrings. This season’s collection is beyond amazing, and I especially got an eye for the colorfull single earrings above.

Se hele kollektionen HER


You can see the full collection HERE

(Visited 1,657 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like