« This Summer’s best beauty products
3 goodies: Hair clips »
22.07.2017BEAUTY

3 goodies: Waterproof Mascara

Generelt går jeg egentlig mest uden mascara i løbet af sommeren. Dels fordi jeg er doven og gerne vil kunne bade og gnide mig i øjnene når jeg har lyst, men også fordi jeg godt kan lide det helt neutrale og nøgne look når ansigtet ellers har sommerglød.

Når sommeraftenerne kalder på middage eller hvis jeg har en dag hvor mit ansigt ser ekstra træt ud, så går jeg dog for den gode sorte eller mørkebrune mascara og i sommertiden kan jeg godt lide, at den er vandfast.

Pt bruger jeg denne HER, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve den fra NYX også og også min gamle yndlings mascara i den vandfaste version.


I’m not a heavy mascara-user during Summer time since I love the naked eyes look together with sun kissed skin. If I’m wearing mascara I go for a waterproof mascara – right now I’m using this one HERE.

| 1. DIORSHOW waterproof (here) | 2. MAC False Lashes Waterproof (here) | 3. NYX Doll Eye Waterproof (here) |

Der er brugt reklamelinks.
(Visited 772 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like