« Trine’s Wardrobe Hair Care Give Away
Trine’s Wardrobe Hair Care – 3 new products »
18.02.2013BEAUTY

make-up favourites.

det er lang tid siden jeg har givet en up date på skønhedsfavoritter, så nu er det på tide – for der er nemlig kommet en del nye favoritter til. først starter vi med make up. Det produkt jeg har absolut mest optur over de her dage er BB concealeren fra gosh. den består af to concealere og så en highligter, og jeg har den med mig overalt. den kan få en til at se frisk ud på nul komma fem og er virkelig nem at bruge. den røde læbestift fra chanel – hedder rouge allure og har siddet på mine læber de seneste mange weekender. læbepomaden fra burt’s bee kan jeg ikke leve uden i de her kolde månder. den orange agtige ting fra tromborg kan både bruges på læberne, kinderne og øjnene – den giver den fineste glød, og så er jeg generelt virkelig fan a multifunktionelle make up produkter. lip stain fra tromborg i rød bruger jeg under chanel læbestiften, og så holder det hele natten. jeg har lige fået den her blå mascara fra chanel – det er ret fint til en afveksling, og sidst men ikke mindst var jeg nødt til at vise den her fine blush fra mac. har faktisk ikke prøvet den endnu, men den var bare så pæn, at jeg var nødt til at vise den :)

TRANSLATION: it’s been a while since I’ve shared my beauty favourites with you, so now it’s about time, and I’ll start of by showing you some of my new make up favorites. My new favourite product is a BB concealer fra gosh. it consists of two concealers and a highlighter and I carry it with me everywhere since it makes wonders when you have tired eyes. I’ve been using this red lipstick from chanel the last couple of weekends. it’s called rouge allure, and it has the perfect red colour. During winter time I can’t live without the lip balm from burt’s bee. the orange cream thing from tromborg can be used on eyes, cheeks and lips.. the colour is so pretty and I love multifunctional products. I use the red lip stain from tromborg under the chanel lipstick – it makes sure that my lips stay perfect all night. last week I got the blue mascara from chanel, it’s pretty cool every now and then, and last but not least I have to share this cute blush from mac with you.

 

(Visited 292 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

  • Reply Janet 18.02.2013 at 10:31

    The blush looks super cute!

  • Reply Maria Dorthea 18.02.2013 at 12:01

    fedt at høre du er vild med bb concealeren, er selv spændt på prøve den! bruger du bare fingerne eller en børste til at påføre det?

  • Reply Eline 18.02.2013 at 12:07

    wonderful products!

  • Reply Christiane 18.02.2013 at 14:35

    Dejligt med lidt skønhedsprodukter. (Måske) undskyld jeg spørger, men er det produkter, du har fået foræret, eller har du været ude og finde og købe dem selv?

  • Reply christina 18.02.2013 at 16:31

    Jeg er vild med, at du også bruger blå mascara nogle gange. Det gør jeg også, og jeg føler det som en ekstra fed accessorie! :)

  • Reply Mia Malene 18.02.2013 at 18:47

    Burt’s bees er fantastisk. Deres cuticle oil er helt perfekt og også rigtig god her i vintermånederne, hvor ens hænder bliver enormt tørre – og så dufter den så godt!

  • Reply Polly 19.02.2013 at 23:24

    Hej :) hvad hedder den der orange fra Tromborg og hvad hedder farven ?

  • Reply Björk 03.03.2013 at 15:19

    Hej Trine,

    I hvilken butikker i kbh kan man købe Tromborg ? :)

  • You Might Also Like