« Gravid uge 8
Gravid uge 10 »
Copenhagen 02.03.2017PREGGO

Thursday Tip: Yo Studios Gravid Yoga

Nu er jeg trådt ind i 24’ende uge af min graviditet, og jeg har det heldigvis stadig virkelig godt. Jeg kan spise som jeg plejer, arbejde som jeg plejer og jeg træner også stadig – dog ikke helt så hårdt som jeg plejer.

En ting jeg har vidst siden meget tidligt i min graviditet var, at jeg vil tilmelde mig et graviditets yogahold så snart maven begyndte at bule lidt. Jeg har før dyrket lidt yoga, men aldrig sådan kontinuerligt, og jeg føler mere end nogensinde at den ro og styrke yoga giver er lige præcis dét min krop og mit sind har brug for.

Nu har jeg så netop tilmeldt mig et 6 ugers graviditet yoga forløb hos Yo Studios på Islandsbrygge og jeg glæder mig helt overdrevet meget til at komme i gang, så snart jeg er hjemme fra først Paris, hvor jeg er nu. Der er nemlig ny holdopstart i morgen, og der er stadig få pladser, hvis nogle af jer er gravide og har lyst til at joine. Læs mere HER

De siger selv, at fokus på YO gravidforløb vil være at understøtte en sund graviditet og fødsel, og så vil der blive arbejdet på at vedligeholde smidighed, styrke samt udvikle kropsbevidstheden under graviditeten.

Har I erfaringer med yoga som gravid, så fortæl vildt gerne om det – eller hvis I dyrkede andre former for motion, så del endelig <3

 

(Visited 2,034 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Christine 04.03.2017 at 10:14

    Jeg kan virkelig anbefale yolates på Gl. Kongevej efter fødslen. De har nogle efterfødselsforløb der er vildt skønne! FOF er også gode til gravid træning :-)

  • You Might Also Like