« My birthday party with Lillet
Things I Like #104 »
02.07.2018ME

Welcome to TrineKjaer.com

Jeg har glædet mig helt vildt meget til det der i dag er sket.
TrineKjaer.com er live.

I år af det 10 år siden jeg startede bloggen Trine’ Wardrobe. En blog der er blevet så meget større end jeg nogensinde havde forventet. Jeg har rejst jorden rundt med den, arbejdet med mærker som Gucci, B&O, Marc Jacobs, & Other Stories, Calvin Klein, H&M og Omega.

Jeg blevet voksen med bloggen. Hele mine 20’er er Trine’s Wardrobe, men nu er det tid til et skift. For at markere at jeg nu aldersmæssigt er trådt ind i et nyt årti, og at der skal ske en masse spændende ting både med mig og mit arbejde som stylist og influencer, men også med mine skønhedsprodukter, der fremover stadig vil hedde Trine’s Wardrobe

Lancerer jeg i dag TrineKjaer.com
Fremover vil både blog og min instagram gå under navnet Trine Kjær.

Jeg har glædet mig, og kan mærke det lige præcis er den energi indsprøjtning jeg har brug for nu for at fortsætte både bloggen og min instagram. Begge dele vil fortsætte som nu, men forhåbentlig med endnu flere indlæg.

Husk at gå ind aktivt og følg min nye instagram @trineswardrobe – der kommer til at ske en masse spændende fremover. Tak fordi I følger med – det betyder alt <3 Lad os tage 10 år mere…

This year Trine’s Wardrobe is turning 10 years (Can’t believe it) and today is the day I can finally reveal my new website. From now on I’m Trine Kjaer both here and on instagram. Trine’s Wardrobe will continue but only as my beauty line, and there’s going to happen so much great stuff with the line that I can’t wait to share with you guys.

Thanks for following me it means the world to me, and I can’t wait to share another 10 years with you guys <3

(Visited 3,509 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Karen 03.07.2018 at 17:03

  Stort tillykke med det – hvor er det sejt gået! Er helt vild med det nye layout og det fede billede med alle de flotte lyserøde nuancer :)

  • Reply Trine 05.07.2018 at 11:32

   Tusind tak Karen! <3

 • Reply Seyma 04.07.2018 at 10:45

  Stort tillykke det nye “logo” med skriftype og farver er LIGE dig virkelig😉🤗😎 jeg glemmer aldrig at jeg så dig på kanal5 kan ikke huske hvad det hedder men du skulle hvertfald være med til photoshoot og blev diskvalificeret- men se hvor din ægte passion har båret dig hen – du er blevet større og meget federe end hvis du havde vundet det program💘😍 tillykke igen og god vind fremover😊👌🏻

  • Reply Trine 05.07.2018 at 11:32

   Tak for din søde kommentar :)

 • Reply Ida 04.07.2018 at 18:38

  Hvor er det blevet fint! Stort tillykke.

 • Reply sania claus demina 07.07.2018 at 23:24

  så fint Trine!!! grattis <3 <3

 • You Might Also Like