« Gravid uge 12
Hello from the airport »
Los Angeles 17.03.2017ME TRAVELS

Vacation time: La La Land

Fredag er min yndlings dag, og den her fredag er ekstra skøn – for jeg har ikke blot weekenden at se frem til, men nemlig en hel ferie at se frem til.

Imorgen rejser min kæreste og jeg på vores sidste lange rejse inden babys ankomst.. en såkaldt babymoon har jeg efterfølgende hørt man kalder det, og jeg kan slet ikke vente.

Vi skal til LA – min anden gang dér og Nicholas’ første gang, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til 12 dage, hvor vi skal sole, cruise, spise burgere og drikke milkshakes, shoppe, svømme, drikke grøn juice og dyrke yoga (eller jeg skal), på loppemarkeder, til basketkamp og mødes med venner.

Til at skyde ferien igang, så får I her en masse billeder fra sidst jeg var i LA, og bl.a. hang med hende HER som helt skæbne agtigt også er i byen denne gang :D
GOD WEEKEND <3


Friday is my favorite day of the week, and this Friday is extra special since it’s the beginning of 2 weeks vacation. Tomorrow my boyfriend and I are leaving for LA where we’re going to spent our last vacation before the baby arrives, and I’m so excited.

It’s going to be my second time in LA and his first time, and we’ve almost got no plans except eating burgers, cruising, shopping, visiting flea markets, watch a basket game and meeting up with some friends.

Here’s some pictures from last time I was in LA! Have a lovely weekend <3

(Visited 2,571 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like