« Acai Bowl opskrift
Things I like #34 ft. BeoPlay, 42Raw and Italo Disco »
17.11.2015FOOD

Tuesday Tip: MASH Penthouse

mashpenthouse1

Det er lang tid siden jeg har tippet om steder, men det koncept skal op at køre igen.. For jeg synes jeg har været virkelig mange gode steder på det seneste.

Min kæreste og jeg afsluttede weekenden på bedste vis. Søndag aften var vi nemlig inviteret på den nye MASH restaurant, der ligger på toppen af Tivoli hotel med udsigt over hele byen.

Jeg har ikke besøgt MASH i virkelig lang tid, så jeg havde glædet mig helt vildt meget til god mad, masser af kød og ikke mindst lækker vin, og blev langt fra skuffet.

I’m starting up with Tuesday tips again.. since I’ve been visiting so many great new places recently. First up is the new MASH restaurant in Copenhagen. It’s located on top of Tivoli hotel with an amazing view of Copenhagen. I went their this Sunday with my boyfriend.

Processed with VSCOcam with a6 preset mashpenthouse5

Vi startede med drinks i baren som er det mest New Yorker agtige jeg har prøvet i Danmark. Jeg fik en drinks med tequila og frisk grapefrugt, der smagte vidunderligt.

They have a huge bar where we started. I had an amazing grapefruit tequila drink.

Processed with VSCOcam with a6 preset mashpenthouse4 Processed with VSCOcam with a6 preset

Vi fik en tre retters menu, hvor vi bestilte lidt forskellige ting. Til forret delte vi tuntatar og charcuteri. Hovedretten var dansk Ribeye og amerikansk Ribeye med grønsalat, tomatsalat og deres vanvittigt gode spinat.. og selvfølgelig fritter og bearnaise :) Desserten var risalamande og citrontærte og jeg kunne næsten ikke gå hjem, så mæt var jeg.

Kæmpe anbefaling herfra. Det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde på toppen af byen, spise god mad og drikke vin og drinks.

Their food is so tasty. It’s an american kind of steakhouse. We started of with sharing a tuna tatar and some charcuterie, and then we had Danish and American Ribeye with green salad, tomato salad, spinach and of course fries and bearnaise sauce. If you ever come to Copenhagen and feel like a good steak and an amazing wine menu, you should definitely check MASH penthouse out.

(Visited 1,565 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 17.11.2015 at 09:10

  Oh, the food looks indeed tasty and I like also the environment.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply celyn 17.11.2015 at 10:51

  oh wow, the food looks good and the place looks amazing!

  lifeisashoe

 • You Might Also Like