« & Other Stories x Vans
Suede Fever »
02.04.2015ME shopping

Trine’s Wardrobe x Ganni Shopping Event

gannishirt

Jeg har glædet mig helt vildt til at dele det her med jer. For på næste torsdag – altså torsdag d. 9 april skal jeg sammen med et af mine favorit mærker afholde shoppingevent i min fødeby – smilets by – Århus.

I anledningen af Gannis nye Shirt Project, vil Ganni og jeg inviterer på den hyggeligste shopping aften fra. 18.30 – 20.00 i butikken i Guldsmedegade 23 i Århus.

Der vil være mulighed for at se de nye smukke skjorter som Nadja Bender rocker sejt i kampagnebilledet ovenfor, der vil være snacks og drikkelse og desuden vil der være 20% på ALT i butikken, så det er den perfekte anledning til at opdatere sin forårsgarderobe.

Shoppe event Trines wardro copy

Jeg håber at se så mange af jer som muligt, og hvis I vil have et lille tilskud til shoppe aftenen, så udlodder Ganni 3 x gavekort på 500 kr hvis man signer sig op til deres nyhedsbrev HER

Vi ses på torsdag kl 18.30 – God påske <3

ENGLISH RECAP
I’ll be throwing a shopping event next Thursday together with one of my favourite brands, Ganni, in their store in Aarhus. There’ll be drinks, snacks and 20% discount on the entire store. Hope to see you there – April 9th from 18.30 to 20.00 in Ganni Store, Guldsmedegade 23, AArhus.

(Visited 381 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Jeanne 02.04.2015 at 17:35

    Love that blouse!
    ♥♥♥
    Jeanne
    http://fashionmusingsdiary.com

  • You Might Also Like