« Vacation time
Trine’s Wardrobe Face Cream »
12.06.2014BEAUTY ME

trine’s wardrobe skin care – now online

tw-skincare-online

I dag er en virkelig stor dag for mig. For fra i dag af kan man nemlig købe mine nye hud produkter på Matas webshop HER. I løbet af næste uge vil de også lande i alle fysiske Matas butikker og efter sommeren vil man også kunne få dem i Sephora. De næste dage laver jeg nogle separate indlæg, hvor jeg beskriver hvert produkt i serien, men indtil da kan jeg fortælle, at min hudplejelinje består af 8 produkter, der alle er uden parabener, og 7 ud af 8 produkter er ligeledes uden parfume. Jeg har benyttet argan olie i mange af produkterne – ligesom der er i mine hårprodukter – og så har det været meget vigtigt for mig at mange af produkterne er multifunktionelle…  så man slipper for at have 15 forskellige produkter stående på sit badeværelse – Det vil fx. sige der kun er en creme, men som både passer til morgen og til aften brug.

Min hudplejeserie passer til alle hudtyper og er også rigtig velegnet, hvis man har sart hud, da der fx. hverken er alkohol eller sæbe i min rensevæske. Jeg glæder mig så meget til I forhåbentlig skal prøve dem. Jeg er virkelig glad for resultatet, og spændt på at slippe mine ‘babyer’ løs, da jeg har testet og arbejdet på dem i 2 år. I kan finde dem hos Matas HER

Today is a quite special day for me. Final my Skin Care Line is online on Matas’ webshop. Within the next week you can also find them in 200 Matas’ stores around Denmark and in Sephora next Autumn. I’ll be doing some posts the next couple of days where I’ll describe each product in my line, but until then I can tell you that my skin care line consists of 8 products. All of my products are free of parabens and 7 out of 8 products are free of perfume. A lot of the products contains Argan Oil – just like in my hair care line – and it’s been really important to me that some of the products had to be multi functional which f.ex means that I only got one face cream that is perfect for both day and night use.

My skin care can be used for all skin types and you can find it at Matas webshop HERE

(Visited 224 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Julie 12.06.2014 at 11:32

  Ej hvor ser det bare lækkert ud. Jeg skal helt klart prøve nogle af produkterne snarest. Tillykke med lanceringen, du er sej!

 • Reply Lea 12.06.2014 at 12:05

  Hej Trine!
  Jeg tænkte på hvilken model din hvide Acne t-shirt som du har på her er: http://trineswardrobe.dk/tbt/?
  Den ser bare helt perfekt ud nemlig, og jeg leder efter den perfekte basis t-shirt, så jeg håber at du vil hjælpe :-)
  Mvh. Lea

 • Reply STYLONYM 12.06.2014 at 13:07

  NICE, congrats!!

  X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

 • Reply Maggiecallife 12.06.2014 at 13:23

  Congrats! I should definitely check it out! The packaging looks amazing! :)
  http://www.maggiecallife.com

 • Reply Signe Estrup 12.06.2014 at 14:55

  Jeg købte din saltvands spray i matas i dag og har elsket den siden købet! Den gør alt det perfekt til mit hår og får det til at se pisse lækkert ud for første gang i mange år, efter mange forsøg med andre produkter.

 • Reply kathrine Johansen 12.06.2014 at 17:12

  Ej hvor ser det dog godt ud, tror da lige jeg skal prøve nogen af de lækre produkter! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du lyster. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • Reply Laura 13.06.2014 at 16:50

  Hvor er det skide sejt altså. :)
  Hvad er der i af konservering, når de nu er parabene frie? :)

 • You Might Also Like