« Things I Like #16
Postcard from Koh Lipe II »
18.03.2015BEAUTY ME

Trine’s Wardrobe in Sephora + 3 new products

OLYMPUS DIGITAL CAMERA tw-products-sephora1

I de her uger kører vi kampagne i Sephora fordi de har fået mine hudprodukter og også er de første til at forhandle mine 3 nye hårprodukter.

En ny version af min Argan Oil Serum til fint hår og to nye Dry Shampoos – den ene består af samme formel som min første (den orange), men er blot udviklet til mørkt hår, og den anden er en ‘After Workout’ dry shampoo, der er fri fra parfume og ikke styler håret på samme måde som den anden, men blot fjerner uønsket fedt i håret.

Alle produkterne er naturligvis uden parabener.

ENGLISH RECAP
Sephora is the first store to sell my 3 brand new products. I’ve created two new dry shampoos and a new lighter version of my argan oil serum. I’m so excited :D

(Visited 276 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

11 Comments

 • Reply Ana 19.03.2015 at 08:24

  Ej hvor fedt med de nye produkter, genialt tænkt!
  Jeg skal da have fingrene på den tørshampoo til mørkt hår:-)
  PS har været meget glad for din dagcreme, den har reddet min hud i den kolde tid

  • Reply Trine 20.03.2015 at 15:05

   Hvor er det dejligt at høre Ana.
   Jeg bruger også selv kun den creme morgen og aften, og den har også reddet min hud i den kolde tid :)
   Rigtig god weekend
   kh Trine

 • Reply Jeanne 19.03.2015 at 08:29

  Congrats! How cool!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

  • Reply Trine 20.03.2015 at 15:05

   Thank you so much Jeanne

 • Reply Dagens Sunde Tip: After Workout Dry Shampoo ‹ healthyskinnybitch.dk 19.03.2015 at 09:15

  […] hver træning bare fordi du har svedt? Så har min Squat Butt Bitch Trine lavet en “After Workout Dry Shampoo” netop til dette formål! Den fjerner fedt, renser uden vand og efterlader håret rent og […]

 • Reply Sofia 19.03.2015 at 10:20

  hej Trine. Hvilken af de “normale” tørshampooer bruger du selv? Jeg har vist nogenlunde samme hårfarve som dig, måske en anelse mørkere, men er i tvivl om, hvilken jeg skal have :)

  • Reply Trine 20.03.2015 at 15:06

   Hej Sofia

   Min hårfarve er præcis sådan at jeg kan bruge både den orange og så den nye til mørkt hår, så jeg skifter faktisk lidt. Det gode ved den brune er at man kan bruge større mængder uden at få lyse rødder.
   Desuden er jeg ret afhængig af after dryshampoo som jeg bruger hvis jeg ikke vil have styling, men bare mattere rødderne.

   Knus Trine

 • Reply Loulou 20.03.2015 at 06:56

  Yay, glæder mig til st prøve dem af! I øvrigt, lige et tip eller blot en ros til dit produkt hårspray…jeg har opdaget, at den strækker hårvaskene for mig. Jeg har aldrig funder en tørshampoo, der fungerer for mig, og jeg synes nogen får mit hår til at føles så mærkeligt stift. Men din hårspray gør netop ikke håret stift og ja, for mig opleves mit hår altså mindre fedtet, når jeg bruger den. Det er guld værd, når man som mig er nybagt mor:)

  • Reply Trine 20.03.2015 at 15:07

   Hvor er det bare dejligt at høre Lou Lou.
   Tusind tak for din søde søde kommentar.

   God weekend
   kh Trine

 • Reply Marie Emilie 20.03.2015 at 17:01

  Kan din nye tørshampoo også købes i Matas?:)

 • Reply Pernille Vestergaard 21.03.2015 at 11:13

  Virkeligt lækkert med nogle nye items! Jeg skal helt klart overveje at få fat på jeres “after-workout” dry shampoo. Lyder helt perfekt og meget anvendelig!

 • You Might Also Like