« thursday.
instagram #3 »
11.05.2012ME

trine’s wardrobe hair care.

ENGLISH TRANSLATION BELOW.

nu kommer der et indlæg som jeg har glædet mig til at dele med jer, og som svarer på to af de spørgsmål jeg får allermest, nemlig: 1. hvilke hårprodukter bruger du? – 2. hvad er det for et projekt du arbejder på nu? jeg har altid haft langt hår! lige siden jeg var 4 år, tror jeg… det har altid været i min naturlig farve indtil jeg som 16 årig farvede det blond for derefter at få det mørkt igen… det endte dog meget mørkere end min naturlige farve, og det har taget ca. 2 år at få det tilbage til min egen hårfarve, som er den jeg har nu. det sled naturligvis voldsomt meget på håret, men jeg nægtede at lade mig klippe kortere – for hver gang jeg har gjort noget drastisk med mit hår, så er jeg blevet noget så ked af det (selvom det bare er hår;)) jeg har prøvet alverdens hårprodukter – både i kraft ef min blog, men også af egen interesse, og ligesom jeg har det med hudprodukter, så orker jeg ikke at skulle igennem sindssygt mange produkter dagligt, og jeg vil bestemt heller ikke bruge 150 kr for en shampoo.

da jeg var færdig med edie’s eyes “eventyret” – brugte jeg et par måneder på at mærke efter hvad jeg nu havde lyst til at lave, og hvad jeg brændte for. jeg fik hurtigt en aftale om et skosamarbejde med defeeter se bl.a. HER – det har været så fantastisk indtil videre, og vi har allerede en masse nye fine sko parat til den kommende tid. udover den konstellation – havde jeg også lyst til at lave et eller andet som var 100% mit – noget hvor jeg selv skulle tage en risiko (økonomisk bl.a.) og noget hvor jeg var involveret i alle processer af forretningen. efter en sommer hvor mit hår var blevet ret slidt, bl.a. pga. solen, opstod idéen om at lave en LÆKKER/EFFEKTIV MEN forholdsvis budgetvenlig hårserie! en hårserie, der skulle være ekstremt plejende, og hvor man ikke behøvede at bruge 10 produkter for at opnå et vellykket resultat. jeg tog udgangspunkt i 5 produkter som jeg absolut ikke kan undvære, og ud fra det har jeg (i samarbejde med nogle fagfolk selvfølgelig) udviklet og testet i månedsvis! det tog næsten et halvt år inden jeg endelig godkendte 5 produkter! de 5 produkter er shampoo, balsam, serum, dry shampoo og saltvandsspray… de to sidstnævnte produkter er faktisk dem jeg bruger for at kreere fald i mit hår. alle produkterne er uden parabener og både shampooen, balsamen og serummet indeholder argan olie – som er en hel vidunderlig plejende olie fra Marokko, der både genopbygger håret og beskytter det fra slitage.

da produkterne endelig var på plads skulle etiketterne og emballagen laves… det var også noget af en process, men vildt spændende og lærerigt, og da det var faldet på plads var det tid til at finde ud af hvor produkterne skulle sælges.

for at gøre en lang historie kort, så står vi her 9 måneder efter, og fra i dag af kan mine hårprodukter købes på matas.dk, og til juli måned i 160 matas butikker! det er så vildt at tænke på, at man kommer til at kunne købe dem i hele danmark! jeg har sjældent være så stolt som da indkøberen fra matas fortalte mig, at hun faktisk havde brugt produkterne lige siden jeg sendte hende nogle prøver for nogle måneder siden!

jeg er ikke ekspert på hår eller skønhed, men jeg har udviklet dem på baggrund af mine egen præferencer, og jeg tror sjældent at produkter bliver gennemtestet så meget som mine er blevet. jeg vil rigtig gerne fortælle om hvert enkelt produkt løbende samt mere om processen, hvis I ønsker det??

indtil det, så fås der et begrænset antal inde på matas.dk HER, og ellers må man vente til juli måned. håber I tager godt imod det!

TRANSLATION: now it’s time to reveal what I’ve been up to lately! the last 9 months I’ve been working on my own hair care line! after a summer with a lot of sun, my hair really needed some treatment! I didn’t want to spend 150 kr on a shampoo ($30) – so I thought that there might be potential to create a hair care line that is as good as the ones you can buy at your hairdresser. I quickly decided that the line should contain 5 products – shampoo, conditioner, serum, dry shampoo and a salt water spray. all products are without any parabens, and the three first products contain argan oil, which is a wonder oil from Morocco that treats and protects your hair! I’m not at all a beauty expert and every product is developed with professionals, but I’ve tested them for over 6 months before I was completely satisfied with the result. now 9 months after I started the project – you can by my hair care in denmarks biggest beauty retail chain – called matas… you can find their online shop HERE or by clicking on the picture above.

(Visited 1,004 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

86 Comments

 • Reply Johanne 11.05.2012 at 09:53

  Ej, hvor fedt! Og spændende! Hvor er du heldig!

  http://www.johanneblog.dk

  • Reply Louise 31.05.2012 at 12:49

   Hej Trine,

   spændende med dine hårprodukter – det skal nok blive en succes.
   Kan du ikke evt. lave et indlæg med produkter, hvor du fortæller om hvad de gør godt for?
   Altså f.eks. med saltvandssprayen – hvilken effekt giver den? Og hvad med serummet?

   Hilsen Louise

 • Reply Jo 11.05.2012 at 09:55

  Hvor er det sejt Trine! Stort tillykke :) Glæder mig til at prøve dine produkter :)

 • Reply Christina 11.05.2012 at 09:57

  Tillykke med det. Jeg har allerede bestilt! Wauw, der var ingen tvivl om at jeg skulle prøve dine produkter! Jeg glæder mig til at prøve det.

  • Reply Trine 12.05.2012 at 16:49

   Håber du bliver så glad for dem:)

 • Reply Cecilie 11.05.2012 at 09:58

  Stort tillykke med det! Det lyder virkelig som et spændende projekt – jeg skal helt sikkert have prøvet din shampoo og balsam!
  Og det ville være fedt at høre mere om hvert enkelt produkt!
  Endnu en gang tillykke :-)

 • Reply Laura 11.05.2012 at 09:59

  Hej Trine – stort tillykke med hårserien! Det ser virkeligt godt ud! Er der et sted man kan læse ingredienslister for dine produkter? Jeg kan ikke finde det på Matas’ hjemmeside.

  Thumbs up!

  • Reply Trine 12.05.2012 at 16:50

   Det kan man desværre ikke lige nu, men hører lige om de kan lægge den op:)
   Knus

 • Reply Nana Bech 11.05.2012 at 10:01

  Hvor er get cool!! Tillykke :D! Og hvor er jeg også glad – der er ikke nogen, jeg hellere ville bytte hår med (jo, mary-kate måske, men for fanden).. Det skal prøves!

  • Reply Trine 12.05.2012 at 16:51

   Haha hvor er du sød! Håber du kan lide dem:)

 • Reply Anne 11.05.2012 at 10:02

  Først og fremmest stort tillykke! Hvor er det inspirerende og tankevækkende, hvad du har opnået – og så endda uden uddannelse! Du har altså bare din karakter at takke for det! Det er virkelig fantastisk flot! Jeg er vild med konceptet og synes, det er fedt, at du møder os læsere, hvor vi er. Jeg mener; mange af os er steder i vores liv, hvor vi ikke kan (eller af princip vil) kaste urimeligt mange penge efter hårprodukter, og eftersom dine læsere helt sikkert bliver en stor del af dine kunder, er det fedt, at vi også økonomisk er i målgruppen. Jeg har lige klikket tre af produkterne hjem. Kan da ikke vente helt til juli. ;)

  • Reply Trine 12.05.2012 at 16:52

   Tusind tak for din dejlige kommentar! Håber du bliver rigtig glad for dem.
   Kh Trine

 • Reply Rikke Krøger 11.05.2012 at 10:03

  Tillykke Trine :D! glæder mig til at prøve dem, det lyder som et rigtigt godt og vellykket projekt.

 • Reply Kristine 11.05.2012 at 10:08

  Spændende! Tillykke med det. Jeg vil gerne høre mere om processen! God weekend.

 • Reply Sebrina 11.05.2012 at 10:10

  Ej hvor stort! Du er bare så sej og overrasker gang på gang! Det lyder til at være nogle lækre produkter og vil helt sikkert kigge nærmere på dem! Stort tillykke Trine :)

 • Reply Natalie - nataliechristina 11.05.2012 at 10:10

  Ej hvor lyder det spændende! Jeg glæder mig rigtig meget til at se og prøve dem! Tillykke, tillykke, det lyder som nogle rigtig lækre produkter!

 • Reply Natasja S. 11.05.2012 at 10:14

  Får man lige så lækkert hår som dig – så køber jeg det :)

 • Reply Janet 11.05.2012 at 10:18

  HOW COOL IS THAT! Congratulations with it, I cant wait to try it out!

  • Reply Trine 12.05.2012 at 16:52

   Thank you so much:)

 • Reply Victoria 11.05.2012 at 10:21

  Kæmpe tillykke med lanceringen! Det er faktisk min svigermor du har arbejdet sammen med, i forhold til emballagerne. Tror det er mit held, at jeg er ved at løbe tør for shampoo og balsam ;)

 • Reply JO S 11.05.2012 at 10:21

  Du er så sej og jeg glæder mig til at prøve dine produkter. Mange tanker og knus til dig, min pige <3

 • Reply Ann-Sophie // mit udtryk 11.05.2012 at 10:24

  Stort, stort tillykke med, at du endelig kan dele dit hjertebarn med alle os. Hvor er det sejt gået!!

 • Reply Pernille Ry Henriksen 11.05.2012 at 10:30

  En mindre detalje er at jeg ELSKER at både shampoo og balsam er med pumpe, kæmpe plus fra min side!
  Dog kan jeg ikk helt finde ud af om der er parfume i dine produkter? Jeg krydser ihvertfald fingre for at der ikke er, eller at det er naturlig parfume hvis der endelig ér.. :D

  Udover dét, så TILLYKKE med linjen! Det er skide flot og sejt gået, vildt imponerende :D

  • Reply Trine 11.05.2012 at 10:33

   Hej Pernille,
   Fedt at du også elsker det… det var nemlig virkelig vigtigt for mig.
   Der er ikke parfume i saltwater sprayen og serummet, men der er tilsat duft i de andre 3, da det var vigtigt for mig at mit hår dufter godt efter et bad. man skal skrive parfume lige meget hvad det er man tilsætter af duft.. min serie er tilsat vilde rosenvand :)

   knus

 • Reply Laura 11.05.2012 at 10:31

  Tilykke! Jeg glæder mig virkelig til at prøve dem af! :D

 • Reply Mie 11.05.2012 at 10:37

  Tillykke søde Trine! SÅ sejt!!!

 • Reply Annesofie Anholm 11.05.2012 at 10:46

  ej hvor fedt trine! tillykke med det :D glæder mig til jeg flytter hjem til danmark igen i august, så skal jeg helt sikkert ind i matas og nuppe nogle af dine produkter. Efter sådan et halvt år under spaniens sol trænger mit hår nok også til goooood pleje! glæder mig til at prøve det :)

 • Reply Amanda 11.05.2012 at 10:46

  WOW hvor er det sejt! kæmpe tillykke! – jeg skal helt sikkert ha’ fat i den saltvandsspray der :-)

  http://whoisbjoern.blogspot.com/

 • Reply maja 11.05.2012 at 10:49

  Åh hvor er det mega sejt og flot gjort af dig! Mega meget tillykke herfra :D! Glæder mig allerede til at kunne købe produkterne!!!

 • Reply Simone Klinke 11.05.2012 at 10:49

  Stort tillykke med det Trine!
  Hvor er det bare sejt!
  Super dejligt med nogle hårprodukter der ikke vælter et stramt budget. TAK :D

 • Reply Celina 11.05.2012 at 10:50

  Hvor lyder det bare fedt! Og ikke mindst spændende! Det glæder jeg mig til at høre mere om ;) og jeg glæder mig især til de kommer i butikkerne – det er helt sikkert noget jeg skal have at i! :D

 • Reply Cajsa 11.05.2012 at 10:51

  Ih, hvor spændnende. Det havde jeg slet ikke set komme:-)Tillykke!
  Jeg glæder mig meget til at prøve alle produkterne – især tørshampooen. Jeg har samme hårfarve som dig, og synes, det kan være lidt svært at finde en, der ikke giver et gråt skær.

 • Reply Catharina.b 11.05.2012 at 10:53

  Gal hvor fedt og spændende! :D Jeg skal helt sikkert ud og investere i en saltvandsspray !

  Hvor ligger priserne sådan cirka??

  • Reply Trine 12.05.2012 at 18:22

   Priserne kan du se ved at trykke på billedet i indlægget:)

 • Reply Trine Primdahl 11.05.2012 at 10:55

  Fedt Fedt Feeeedt!! Stort tillykke med det. Hvor er det fedt du har turde tage chance og løbe de risici!!
  Vil rigtig gerne høre mere om hvert enkelt produkt og om, hvordan du gjort både økonomisk, men også hvordan du har fundet alle de folk der skulle hjælpe dig osv.. Ja hele processen.. Det vildt spændende !!

 • Reply Camilla - Scent of Fashion 11.05.2012 at 10:57

  Stort tillykke med det! Du er altså til stor inspiration :-)

 • Reply sophie 11.05.2012 at 10:59

  Ej hvor skønt ! tillykke med det! jeg skal helt sikkert prøve det. Jeg trænger til nogle nye produkter der virker og hvor priserne netop er til at overkomme – og det er dit jo :)

 • Reply Ruta 11.05.2012 at 11:10

  super! want to try :)

 • Reply Mathilde Madsen 11.05.2012 at 11:14

  Uha.. Jeg er ikke så god til onlineshopping, men så snart det kommer i butikkerne har du en sikker kunde ;)

 • Reply Camilla 11.05.2012 at 11:14

  Dem glæder jeg mig til at prøve, når jeg løber tør for shampoo igen. :)
  Kan man se en varedeklaration på tingene et sted?

 • Reply Simone 11.05.2012 at 11:15

  Stort tillykke! Du får virkelig prøvet nogle fantastiske ting. Jeg er også en af de mange, som synes dit hår er så smukt. Glæder mig især til at prøve serumet, da det kan være svært at finde den slags uden parfume. Jeg kunne nu rigtig godt tænke mig at se ingredienslisterne, bare for at være sikker på, at jeg kan tåle det. Det ville være fedt, hvis du på en eller anden måde kunne linke til ingredienserne. Det gør Matas desværre ikke på deres hjemmeside… Men endnu engang stort tillykke med det fine projekt :)

 • Reply Mina 11.05.2012 at 11:29

  Du er så sej Trine!! :-)

 • Reply Madeleine 11.05.2012 at 11:30

  Sådan! Det er rimelig sejt gået af dig, tillykke!:)
  Jeg ville lige høre om der er sulfater i din shampoo?:)
  De irriterer nemlig min hovedbund:)

 • Reply Pixelerede finurligheder... 11.05.2012 at 11:46

  Ej hvor spændende :) Jeg synes, at det er så bemærkelses- og misundelsesværdigt og fascinerende, hvordan dine passioner bliver til til virkelighed! Stort tillykke :)

  Men jeg bliver nødt til at spørge, om dine produkter er testet på dyr?

  Alt held og lykke med dit projekt <3

 • Reply Sophie M. 11.05.2012 at 11:53

  Hvor er det bare pisse fedt!!! Skal helt klart have fingrene i flere af produkterne…

 • Reply Katrine 11.05.2012 at 12:18

  Tillykke med fødslen! Jeg er sikker på, at din nye baby får stor succes i verden. Hvor er det fedt med nye lækre hårprodukter til en billig penge, hvor vi alle kan følge med. Og ja, jeg vil give andre ret i, at pumperne er en genistreg fra din side – og arganolien, ikke mindst ;-) Glæder mig til at teste dem og ønsker dig al mulig held og lykke med den videre proces og kommende projekter. Du er sgu dygtig og gør et fantastisk stykke arbejde!

 • Reply Cecilie 11.05.2012 at 12:20

  Tillykke med det – det skal helt sikkert prøves af :-)

 • Reply Anna 11.05.2012 at 12:22

  Spændende! Og sejt! Tillykke :D Kan man ikke se ingredienslister nogle steder?

  /Anna

 • Reply Ida 11.05.2012 at 13:02

  Tillykke :-)

  Glæder mig til det kommer i butikkerne.

  Elsker at det er pumpe til shampoo og balcam :)

 • Reply Heidi 11.05.2012 at 13:40

  Kæmpe tillykke Trine! Det ser sindssygt lækkert ud – glæder mig til at få fat i et par af produkterne! :-)

 • Reply Lullumut 11.05.2012 at 14:11

  Hvor er det sejt, stort tillykke med endnu et projekt :-)

 • Reply Cherry Blossom Girl 11.05.2012 at 14:30

  Respekt for, at du kaster dig ud i det og løber en risiko! Det er fandme sejt! Må næsten prøve :)

 • Reply Rikke 11.05.2012 at 14:47

  Det lyder spændende og da jeg er parfume allergiker glæder det mig at det er uden parfume. Skal helt sikkert afprøves :)

 • Reply Anne 11.05.2012 at 14:47

  Ej, hvor fedt, Trine.. Vil hellere end gerne høre mere om produkterne!!

 • Reply L. 11.05.2012 at 14:48

  Tillykke med serien!

 • Reply Julie 11.05.2012 at 15:14

  Hvor er det bare sejt! Fantastisk flot gået :D
  Glæder mig til at prøve produkterne!
  Stort tillykke!

  http://julieblichfeld.blogspot.com/

 • Reply Michelle 11.05.2012 at 15:49

  Super lækkert, Trine, har lige sendt en ordre afsted efter samtlige produkter. Synes, de er super billige, kan du fortælle mere om, hvordan det har kunnet lade sig gøre ifht. kvalitet osv.? Vil virkelig være dejligt at høre mere om dine samarbejdspartnere samt holdet bag:)
  Ps. PERFEKT at der er pumpe! Hader at fumle med låg og diverse under bruseren. + det er økonomisk:)

  Venlig hilsen og stort held og lykke fremover,

  Michelle

 • Reply Christina 11.05.2012 at 16:01

  Jeg skal da uden tvivl købe produkterne til Juni!

 • Reply Maria 11.05.2012 at 16:19

  Tillykke. Jamen, jeg tror nu altså jeg må sige at jeg syntes du er lidt sej. Eller nej, meget sej. Først super fede sko, lige efter mit hoved. Må altså bare ha´ mindst et par. Og nu hår serie, det må jeg da vidst også prøve. :)

 • Reply Stine 11.05.2012 at 16:52

  Stort tillykke med lanceringen af dine HELT EGNE produkter! Monster sejt! :-)
  Og desuden tak for en fed blog, som jeg holder af at følge dagligt! Tak.

  Mange hilsner Stine

  aamosen.blogspot.com

 • Reply anne v 11.05.2012 at 17:04

  Stort tillykke! Det er fantastisk så meget du går og laver! Jeg kunne godt tænke mig at vide om man kan se en ingrediens liste et sted eller om du kan fortælle lidt mere om de forskellige produkter? jeg vil især gerne vide om der er silicone i argan olien eller i nogle af de andre produkter?

  endnu engang tillykke!

  -Anne

 • Reply jenaly 11.05.2012 at 17:47

  wow. good for you!!

  http://jenalyenns.blogspot.ca/

 • Reply Pernille S 11.05.2012 at 18:02

  Hej,

  Hvor er det fiiint!! Godt gået!!

  Er der silikone i din shampooen, balsamen og serum?

  og serummet 100% argan olie?

  :)

 • Reply Beam 11.05.2012 at 18:07

  Hvor fint, Trine! Må da vist lige prøve at se nærmere på dine produkter. Seje tøs! Til lykke med det nye projekt!

 • Reply Emma 11.05.2012 at 18:50

  Hvor er det fedt, tillykke med det Trine! Dem glæder jeg mig til at prøve :)

 • Reply Whatliesahead 11.05.2012 at 19:01

  Hej Trine.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en guide til, hvordan man bruger dine produkter. Er det nødvendigt at bruge dem alle sammen og i hvilken rækkefølge? Hvad er det der serum egentligt for noget? :) Skal man bruge det efter både shampoo og balsam?

  Knus Emma

 • Reply louise//batsinmyhead 11.05.2012 at 19:16

  kæmpe stort tillykke trine; hvor er det sejt og modigt gået! håber det bliver en kæmpe succes for dig <3

  http://www.batsinmyhead.wordpress.com

 • Reply Cecilia 11.05.2012 at 19:21

  Kæmpe stort tillykke Trine med endnu et fedt koncept og resultat. Jeg er helt sikker på at jeg skal prøve produkterne og priserne er virkelig gode. En guide og info om de forskellige produkter ville være rigtig fedt ;)Håber det bliver en kæmpe succes.

 • Reply Ida 11.05.2012 at 19:48

  Dit hår er sindssygt lækkert. Og jeg håber virkelig ikke at der er sulfat i shampooen, ellers er det no go for mig :(

 • Reply Line 11.05.2012 at 21:07

  Stort tillykke! Hvor vildt!
  Jeg glæder mig til at prøve! Og vil i øvrigt gerne høre mere :-)

 • Reply Milana - tastyprettythings.dk 11.05.2012 at 21:07

  Hvor er du sej, Trine! Kæmpe tillykke. Dine produkter ser rigtig lækre ud! :)

 • Reply Monica 12.05.2012 at 00:03

  For satan du er en sej kvinde! Godt gået! Jeg beundrer meget dit mod, vilje og hårde arbejde. Meget inspirerende!

  http://kukkuk.me

 • Reply Lejla 12.05.2012 at 00:06

  Stort tillykke! Jeg vil lige høre om hvordan produkterne er blevet testet – på dyr evt.?

 • Reply Anne-Marie 12.05.2012 at 07:30

  Stort tillykke herfra, det kan godt betale sig at knokle derud af, selvom du nok vil kalde det din passion at blogge – Men se hvad det har lønnet af sig nu.

  Det dejligt for dig :)

  Elsker at følge dig.

  Mvh. Rie.
  http://www.luksustasker.dk – Bags and fashion

 • Reply Marie 12.05.2012 at 12:26

  Stort tillykke, du er sgu for sej – respekt herfra, for de ting du har opnået. Jydepower ftw!

  Jeg er ret interesseret i engang at prøve disse hårprodukter, men har et par spørgsmål. Ved ikke om du kender til Curly Girl konceptet? Hvor man undgår sulfater, silikoner, mm.

  Er der tilsat de ting i dine produkter? Krydser arme og ben for, at især arganolien er uden ‘koner….
  Jeg kan ikke rigtigt finde frem til lister over indholdsstofferne på matas’ hjemmeside.

 • Reply theres s 12.05.2012 at 18:59

  Hvor er det fedt :-)

 • Reply Ida T 13.05.2012 at 18:36

  Mange gange tillykke, hvor er det bare spændende og skønt for dig.. :) Synes dog stadig produkterne er en smule dyre, da jeg får ondt i maven over at bruge mere end 40 kr på produkter. Men jeg er simpelthen også så pisse nærig, hvad skønhedsprodukter angår:) Det skal dog ikke afholde mig fra at prøve dine produkter af, det kunne jo være man blev hooked:) Stort tillykke endnu en gang:)

 • Reply Looklab.dk - Trine's Wardrobe » TAK. 13.05.2012 at 18:47

  […] vil jeg gerne sige TUSIND TAK for alle jeres helt vildt dejlige kommentarer og lykønskninger HER! det betyder helt ubeskriveligt meget – for jeg har været så nervøs og spændt på endelig […]

 • Reply blog-land » / Ugen der gik #1 13.05.2012 at 19:44

  […] Bloggeren, og ikke mindst iværksætteren, Trine fra Trines Wardrobe har i denne uge lanceret en serie af 5 hårprodukter under navnet ‘Trines Wardrobe Hair Care’. Produkterne er udviklet i samarbejde med specialister, og Trine har taget udgangspunkt i sit eget (ret lækre) hår, og har lavet serien helt fri for parabener… Produkterne kan fra juli måned kan købes i Matas-butikker landet over. Det kan du læse meget mere om her. […]

 • Reply Guapizimo 14.05.2012 at 23:41

  Sikke et spændende projekt, iværksætterverdenen er meget interessant! Tillykke og ikke mindst held og lykke med det, håber det bliver en succes!

  Jeg kan godt lide at bruge tørshampoo og har efterhånden prøvet en del, er simpelthen også nødt til at prøve din! :)

 • Reply Anne Sofie 15.05.2012 at 23:32

  Super sejt gået! Hvis jeg må komme med lidt konstruktiv kritik, så vil jeg foreslå at labelsne får et andet udtryk. De ser meget “hjemmelavede” ud – både fordi de har forskellig farve, men også fordi fonten du har valgt stjæler meget fokus, bl.a fordi den er sort. Personligt kan jeg bedre lide, når der kun er et navn og ingredienslisten så er ‘skjult’, ved fx at bruge en mørkere tone af bundfarven. Hvis man endelig skulle lave dem hver sin farve, ville jeg vælge at lave skriften en farve i stedet for sort.

 • Reply Anne-Sophie Mundbjerg. 03.07.2012 at 19:49

  Hej trine :)
  jeg arbejder i matas i århus:) synes dine produkter ser vildt lækre ud:)
  Din tørshampoo sælger vildt godt og din saltvandsspray. Tror der blev solgt 6 tørshampooér idag:)
  jeg tror snart jeg må få fat i olien:) jeg prøver at sælge så meget af det som muligt, men det er svært når jeg ikke har prøvet det, da folk tit spørg om man har prøvet det selv og der heller ikke nogen af de andre i butikken, der har:)

  Hilsen Anne-Sophie :D

 • Reply Hosannah 06.09.2012 at 17:46

  Super flot jakke

 • Reply Trine’s Wardrobe: Lækre hårprodukter fra en cool blogger | Pudderdåserne 11.11.2012 at 13:00

  […] Læs Trines egen præsentation på hendes blog Trine’s Wardrobe […]

 • Reply www.mathildemacdonald.bloggersdelight.dk 11.11.2012 at 22:08

  glæder mig til at prøve det!

  //Mathilde

  http://www.mathildemacdonald.bloggersdelight.dk

 • Reply blog-land » / ÅRET DER GIK I BLOG-LAND 31.12.2012 at 11:14

  […] har haft travlt, og har blandt andet designet sko i samarbejde med Defeeter, hårprodukter i ejet navn og senest har hun – og Sofie fra Sofie’s blog – designet en kollektion for den […]

 • You Might Also Like