« Last year – May 2014
Friday in Aarhus – Spot Festival »
03.05.2015BEAUTY ME

Trine’s Wardrobe 3 new hair products

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sephora fik æren af at have præmiere på mine 3 nye hårprodukter, men fra den her weekend af kan man nu endelig også få dem i Matas butikker landet over. Jeg er så meget oppe at køre over det fordi det hver gang er som om ens baby bliver sluppet løs.

Som forbruger tænker man nok ikke umiddelbart over, hvor meget arbejder der ligger bag et produkt, og nu kan jeg ikke tale på andre mærkers vegne, men mine 3 nye produkter har været næsten 1,5 år undervejs.

Jeg starter først med en idé, og så tester jeg løs i virkelig lang tid. Prøver forskellige varianter, laver små justeringer af virkning, konsistens, farve osv. Når jeg så er tilfreds får jeg andre til at teste dem – Det er nemlig alfa omega når jeg lancerer et produkt at det virker, og at både jeg og mine veninder ikke ville kunne leve uden dem – For hvis jeg eller de ikke er oppe at køre over produktet, hvorfor skulle andre så være det?

Derefter skal der så findes de bedste emballager, laves etiketter, tages billeder, laves indmeldelsesskema og alt muligt andet teknisk, og ja næsten halvandet år er så gået, men nu er mine 3 babyer også lige som jeg vil have dem.

De næste dage introducerer jeg hvert af produkterne, og jeg glæder mig som altid til at høre jeres kommentarer når I har prøvet dem<3

Finally my 3 new hair products can be find in Matas stores all over Denmark. I’m so excited and can’t wait to hear your reactions and feedback. The upcoming day I’ll introduce each product here on the blog. Have a lovely day <3

(Visited 209 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 03.05.2015 at 11:33

  Congratulations! I am convinced your products are really good and I wish you many success <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 03.05.2015 at 23:09

  Tillykke med det ;)

 • Reply Oline 03.05.2015 at 23:20

  tillykke!

  https://zircles.com/olineama

 • You Might Also Like