« Travels 2015 part I
My Oslo Stay at Grims Grenka Hotel »
Around the world 15.01.2016TRAVELS

Travels 2015 part II

Vi sluttede sidste indlæg i Mallorca HER, og nu er det tid til sidste del af mit rejseår 2015.

travels2travels2a

BERLIN
Efter Mallorca tog jeg traditionen tro på Roskilde Festival, og netop som den var overstået tog jeg i lufthavnen og fløj til Berlin. Her tjekkede jeg ind på yndlings hotellet SOHO House og spiste middag og så Gina Tricots efterårskollektion. Det er altid fedt at komme på sådanne ture, men også mærkeligt, for man får intet af Berlin at se.

travels2-1 travels2-1b travels2-1a

MILANO MED OMEGA
Så var jeg en tur i Milano med Omega som jeg er ambassadør for. De holdte en kæmpe kongres og gallafest i forbindelse med udstillingen HER TIME, der hylder kvinder og ikke mindst kvindeure. Det var en fuldkommen fantastisk tur – 3 dage med masser af tid til også at se byen og ikke mindst spise lækker italiensk mad… Og som prikken over i’et var det her jeg mødte Nicole Kidman.

travels2-2 travels2-2a travels2-2b travels2-2c

SPANIEN
I september tog jeg til Spanien med min familie og kæreste. Det blev til 5 dages ferie med ren afslapning, god mad og den sidste dukkert i europæisk vand for det år.

travels2-3 travels2-3a travels2-3b travels2-3c travels2-3d

PARIS FASHION WEEK
To dage efter jeg var kommet hjem fra Spanien tog jeg til Paris til modeuge. Det var to intense dage med shows, fest og rosé på fortorvscaféer. Jeg elsker Paris og kan aldrig få nok af byen.. derfor var det også lidt ærgerligt, at jeg skulle før hjem end planlagt, men grunden til det kan I se nedenfor :)

travels2-4 travels2-4a travels2-4b travels2-4c travels2-4d travels2-4e travels2-4f

LOS ANGELES
… årsagen til min korte Paris tur var faktisk helt ok! For jeg blev booket til et job i LA, og hvem siger nej tak til det? :D
Det var min første gang i Los Angeles, selvom jeg har villet derhen lige siden jeg var lille, og jeg havde virkelig den bedste tur. Jeg ankom en sen aften og arbejdede de næste 3 dage. Derefter havde jeg 4 dages ferie, hvor jeg bl.a. hang med skønne Lilja og fik set en masse af byen. Jeg skal tilbage SNART (håber jeg)

travels2-5a travels2-5travels2-5b

BERLIN WITH WEEKDAY
2015 sidste tur (udover dagsture til Oslo og Stockholm) blev endnu engang til Berlin på SOHO House med Weekday og godt selskab af Marie! Weekday holdt en intim lækker middag i forbindelse med lanceringen af deres party collection.

Nu er det et nyt år, og årets første rejse er skudt igang.. Jeg er som sagt i Oslo nu, og næste uge skal jeg til Berlin, så Stockholm og i starten af februar skal jeg til Mexico og så Miami, så 2016 tegner allerede til et godt rejse-år :)

Læs mit første rejseindlæg HER og rigtig god weekend <3

(Visited 1,688 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

9 Comments

 • Reply Patricia 15.01.2016 at 11:27

  I want to visit Los Angeles this year!
  xoxo
  http://www.donkeycool.es

  • Reply Trine 16.01.2016 at 14:20

   I really want to go back too :)

 • Reply nat 15.01.2016 at 12:50

  seems like you had an amazing 2015 filled with great travels
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  • Reply Trine 16.01.2016 at 14:20

   I really did :)

   • Reply Mette 16.01.2016 at 19:54

    Tusind tak. Og rigtig god weekend.
    Kh Mette

 • Reply Mette 15.01.2016 at 20:02

  Kære Trine.
  Tak for nogle skønne drømme billeder i denne kulde!:) Og der er nogle flotte billeder af dit ur! Jeg er selv ved at sparre op til et Omega ur, men jeg er i tvivl om, hvilken størrelse jeg skal vælge, så i den forbindelse vil jeg høre om dit ur er 34 eller 38,5? Jeg synes nemlig størrelsen på dit ur er rigtig fin!

  • Reply Trine 16.01.2016 at 14:22

   Kære Mette
   Jeg undersøger det lige, og vender tilbage hurtigst muligt – er nemlig ikke helt klar over det :)
   KH Trine

  • Reply Trine 16.01.2016 at 14:22

   It sure was :)

  You Might Also Like