« Things I Like #35 ft Lashes By LBN, Bar Central and Transparent
2015 in outfits part II »
Around the world 08.01.2016ME TRAVELS

Travels 2015 part I

2015 var uden tvivl det år jeg (so far) har rejst allermest. Udover en masse en-dagsture til bl.a. Oslo, Stockholm og Århus, så var jeg på 16 rejser – nogle kun i 3 dage og andre op til 20 dage. Jeg rejste en del alene i år, men jeg elsker mest at rejse når jeg kan dele oplevelserne med enten min kæreste, familie eller veninder. Jeg tænkte, at jeg ville lave to indlæg med mine bedste rejseoplevelser i 2015… Ellers bliver det nok lidt for langt – for der var mange gode minder:)

Så her er første halve år – måske det kan give lidt inspiration, hvis nogle af jer er ved at planlægge enten en vinter-getaway, en storbysferie til foråret eller sommerferien.

Jeg startede året med at være først 3 dage i Berlin og senere i Stockholm – begge gange pga deres modeuger, og den 22 februar var turen endelig kommet til at min kæreste og jeg skulle til Thailand.

travels15 travels15a travels15b travels15c travels15d

THAILAND
Vi startede på den ret øde ø Koh Yao Yai, hvor vi brugte de første fem dage på det dejligste hotel. Vi brugte mest af alt tiden på at snakke, spise god mad, sole og bade, og komme til os selv ovenpå den lange rejse. Derefter tog vi til yndlings Koh Lipe, hvor vi mødtes med et vennepar og havde den bedste uge med masser af drinks, snorkling og afslapning inden vi tog til Bangkok og var i 3 dage. Jeg bliver helt glad når jeg ser billederne, og faktisk havde vi overvejet at tage tilbage her til vinter, men nu bliver det en anden destination.

travels15-1 travels15-1b travels15-1c travels15-1d travels15-1f

PARIS
Derefter var jeg en tur i Zürich med Omega og så blev det endelig tid til vores årlige Pariser tur i foråret. 5 dage med min kæreste i vores yndlings by, hvor vi går utallige kilometer hver dag, drikker spandevis af cafe au lait, spiser charcuteri, croissanter og bøf tatar. Kigger på små butikker og smukke huse og drikker vin på fortovscaféer. Det var også den tur, hvor jeg endte med at gøre årets bedste køb. Sådan en tur skal vi have igen til foråret.

travels15-2 travels15-2a

IBIZA
Maj blev kickstartet med en lyntur – sådan 25 timer agtig til Ibiza med en masse smækre damer for at fejre nelly.coms fødselsdag. Det var min første gang på Ibiza og jeg kunne faktisk virkelig godt tænke mig at komme tilbage med en håndfuld veninder i år.

travels15-3 travels15-3a travels15-4a travels15-4c

AMSTERDAM
Næste tur var i start juni – en forlænget weekend i Amsterdam som jeg besøgte for anden gang på et halvt år. Vi var på Matisse udstilling, gik i ly for regnen på de mange gode caféer, shoppede fine ting til lejligheden og boede ikke mindst på det fantastiske Volkshotel.

travels15-5 travels15-5a travels15-5b travels15-5c travels15-5d travels15-5e

MALLORCA
Halvårets sidste ferie blev klemt ind mellem NorthSide Festival og Roskilde festival, og lige i tid med, at vi ankom på min fødselsdag, så jeg blev fejret med den smukkeste udsigt og det lækreste spanske mad. 10 dages ferie blev det til med min kæreste og familie, og det var den skønneste tur. Savner sommer helt vildt meget nu… især nu hvor sneen daler ned!

(Visited 2,454 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Rikke 08.01.2016 at 14:32

  Wow, med så mange fine billeder får man helt selv lyst til at pakke en kuffert og rejse ud i verden. Billedet fra Thailand af hotelværelset med stranden i baggrunden, ser jo fuldstændig fortryllende ud! Kan du huske, hvad hotellet hedder? :-)

  • Reply Trine 16.01.2016 at 14:23

   Hej Rikke

   Ja det hedder Idyllic
   Og så skal man spørge efter rummet med bedst udsigt :)

   KH Trine

 • Reply Siri 16.01.2016 at 12:06

  Hva het hotellet på Mallorca? Takk ! ?

  • Reply Trine 16.01.2016 at 14:23

   Hej Siri
   Vi boede ikke på hotel på Mallorca, men i en stor lejlighed :)

 • Reply Sofie 08.06.2016 at 18:41

  Hvad hed den by i boede i på Mallorca og har du evt. en link til lejligheden, du vil dele? :-)

 • You Might Also Like