« Nogle gange må man gerne klappe sig selv på skulderen
3 Goodies: Autumn Nails »
Copenhagen 13.10.2016BEAUTY

Thursday Tip: Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum

trineswardrobeargan

Efter en sommer med sol og saltvand og det nu koldere vejr, så kan jeg virkelig mærke at mit hår trænger til lidt ekstra kærlighed – det samme er desuden gældende for huden, men det er de fleste heldigvis mere opmærksomme på.

Jeg kører rimeligt meget den samme hår-rutine året rundt. En til to gange om ugen putter jeg hårkur i håret, og ellers vasker jeg blot mit hår og bruger conditioner.

Efter hårvask putter jeg altid Trine’s Wardrobe Argan Oil i mit håndklædetørre hår. Det gør at mit hår tørrer hurtigere, og endnu vigtigere, så efterlader det mine spidser vildt flotte og sunde.

I vinterhalvåret supplerer jeg desuden med at putte generøse mængder af Argan Oil i mine spidser hver aften inden jeg sover, så har det hele natten til at trække ind i mine spidser og de ser så smukke ud når jeg vågner næste morgen. Præcis ligesom hvis man brugte en sleeping mask i ansigtet.

Husk at min argan oil serum fås i to forskellige versioner Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum HER og Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum Light (der især henvender sig til tyndt skandinavisk hår) HER og begge er naturligvis både uden parfume og parabener

 

(Visited 1,092 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like