« Things I like #42
Eyes on: Swimsuits »
Aarhus 28.04.2016THINGS

Thursday Tip: The ones to watch on SPOT Festival

spot

Det er torsdag, lille weekend og om lidt drager jeg mod Århus til SPOT festival, og jeg kan slet ikke vente. Der er noget helt magisk over SPOT festivalen som udover at ligge i min hjemby altid er årets første festival og derfor er fyldt med en helt speciel energi.

Line up’et består primært af nye spændende navne, og det er derfor også det perfekte sted at spotte nye kunstnere og nyt musik.

I år er der intet der kan stoppe mig fra at se de her 5 navne

Emil Kruse

Chinah

Karl William

Liss

Phlake

og  derudover skal jeg selvfølgelig følge med i Karriere Kanonen, hvor min kæreste er dommer, og så vil jeg også gerne se Alex Vargas, skønne König, Pernille Rosendal og Sivas. Håber at se nogle af jer på årets SPOT <3

(Visited 950 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like