« Eyes on: French Riviera vacation mood
3 Goodies: Slip On »
23.06.2016THINGS

Thursday Tip: Stay Hydrated with BKR Water Bottle.

BKR
Vi hører det hele tiden, “Husk at drikke vand” og det kan ærlig talt være et lidt kedelig råd, men ikke desto mindre er det sandt – det skal vi virkelig, og især her igennem sommeren, hvor man har behov for op mod 3 liter vand.

Jeg synes det er vildt sjovt at drikke danskvand, sodavand og alkoholiske drikke :P, men vand i sin naturlige form er faktisk først noget jeg har lært at elske indenfor de seneste par år.
Jeg har fundet ud af nogle små tips, der hjælper mig til at huske at drikke nok vand, og det vigtigste er at det er koldt og så at det er i en flaske.. Det gør det meget nemmere for mig at indtaget de 2 l om dagen.

I stedet for at drikke af de klassiske plastflasker, så har jeg fået en ny vandflaske som jeg har med mig overalt. I tasken, på kontoret og ved siden af sengen. Den hedder BKR er opfundet af to seje kvinder fra San Fransisco, og så er den så rar at drikke af, og kommer de i nye farver konstant, så man kan matche sit outfit, ret cute.

_______

How cute are these water bottles from BKR. I’m totally obsessed with their soft look, and what’s even better is that I’ve found out that it’s way easier for me to drink enough water if I drink it from a bottle.

One of my favorite webshops Barnholdt got a huge selection, and it can’t be quite difficult to chose between all the beautiful colours. Find your favourite HERE

bkr-water

 

Du kan finde BKR vandflaskerne hos Barnholdts HER

(Visited 2,023 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply theclosetopener 23.06.2016 at 12:24

    love the shadows:)

    http://www.theclosetopener.blogspot.com

  • You Might Also Like