« Things I like #92
Winter boots »
23.11.2017THINGS

Thursday Tip: Det ser jeg i TV for tiden

Jeg ELSKER TV, og det har jeg nok egentlig altid gjort. Jeg husker, da jeg var lille hvordan jeg kunne glæde mig en hel uge til programmer som Snurre Snups Søndagsklub og selvfølgelig Disney Sjov. I mine ungdomsår  (ikke at jeg er gammel nu) så jeg til gengæld ikke særlig meget TV. Jeg havde for travlt med alt muligt andet, og kunne derfor aldrig snakke med om hverken X-Factor eller søndagens DR serie.

Da jeg blev gravid skete der så noget, som vækkede min barndomsglæde for TV tilbage. Jeg var træt og prioriterede pludselig hjemmeaftener i stedet for at gå ud, og det medførte at min kærlighed til TV genopstod, og kærligheden er stadig intakt nu uden gravid mave. For TV er virkelig optur – især om aftenen når man er træt og man mest af alt bare behøver noget at slappe af til.

Det var en lang smøre der egentlig bare føre hen til, at jeg tænkte jeg vil dele lidt af alt det TV jeg elsker for tiden, og nej det er ikke Deadline, men langt mere light underholdning som min trætte mor hjerne elsker, og jeg har særlig en svaghed for alle DR3 produktioner, datingprogrammer og selvfølgelig Den Store Bagedyst, så den gider jeg ikke engang nævne her.. Til gengæld kommer lige 3 programmer som jeg pt er glad for.

Hemmeligheder fra Nuuk (DR) – et virkelig fint og rørende billede af ungdommen på Grønland, der stadig er præget af svigt og alkoholisme.

Siri – en prinsesse giver aldrig op (DR) Jeg elskede Prinsesser fra Blokken (hvis I ikke har set den programrække, så gør det) – Siri var en af de medvirkende og den her programrække følger hende i drømmen om at få styr på livet, kærestestog og ikke mindst hendes job som kombineret kosmetolog og spray tanner og negleteknikker.

Billet til kærlighed (DR) – Det er ikke Gift ved Første Blik, men det er det næstbedste når det kommer til dating programmer. Det her er anden sæson af programmet, hvor 4 unge skal ud at rejse med en person med et meget almindeligt navn, men som de aldrig har mødt før. Og det er mega tåkrummende ofte.

 

(Visited 2,084 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Frederikke 26.11.2017 at 17:44

    Nu ved jeg ikke hvor interresseret du er i fodbold, men måske Nicolas er? I så fald har DR3 lavet en rigtig fin lille serie på tre afsnit om det nye landshold!

    https://www.dr.dk/tv/se/landsholdet-tv/-/vi-er-landsholdet-fra-drenge-til-maend

  • You Might Also Like