« Thursday Tip: Save 50% on all bowls in 42 Raw Pilestræde
Thursday Tip: Chicks By Chicks »
Copenhagen 12.05.2016FOOD health

Thursday Tip: Alpro Coconut

thursdaytip-coconut

Min nyeste besættelse, der skal være i køleskabet pt er den her kokosdrik fra Alpo (og det er ikke sponsoreret må jeg lige understrege). Jeg er bestemt ikke mælkeforskrækket, men nogle gange synes jeg, det er rart med nogle alternativer, og når jeg fx. laver iskaffe, hvilket jeg ofte gør når solen skinner som den har gjort på det sidste, så er det alt for lækkert at erstatte mælken med den her kokosdrik.

Bonus er, hvis man da går op i kalorier, at den indeholder langt færre kalorier end andre mælkeerstatninger og endda også end minimælk.

Den fungerer i øvrigt også perfekt til chiagrøden som I kan finde min opskrift på HER

______

I just wanted to tip about this coconut drink from Alpro that I’m obsessed with these days. I use it instead of milk in ice coffee, and it works perfect in chia pudding as well.

(Visited 2,496 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Julie 13.05.2016 at 19:24

    Hej Trine. Hvor køber du denne Alpro-mælk?
    /Julie

  • Reply Angelina 06.09.2016 at 16:50

    Hej. Jeg er også blevet helt vild med Alpros kokos drik. Desvære har Føtex taget den ud af deres produkt indkøb og har valgt en dyre og noget mere kedelig version. Æv. Jeg bor i Herlev, så der er ingen stder at få den mere.

  • You Might Also Like