« Trine Kjaer x & Other Stories
Things I Like #100 »
17.04.2018ME

Things I Like #99

Den seneste tid har været fyldt med gode oplevelser. Jeg fik bl.a. en helt speciel invitation. Jeg har fået blomster (det bliver jeg altid glad for). Jeg er endelig startet med at træne igen og var til den smukkeste middag. Derudover er jeg den næste tid på tur med Go’ Morgen Danmark. Læs mere nedenfor.

I sidste uge startede jeg endelig op med træning hos Sif aka FitMom og hold nu op hvor er det fedt! Både det at være i gang igen, men faktisk også at mærke at jeg stadig har en del styrke selvom jeg har holdt verdens længste træningspause.

I finally started working out again after a 10 months break, and it feels amazing!

Jeg var til en af de smukkeste middage jeg længe har været til – Nemlig lanceringen af Proenza Schoulers nye parfume Arizona. Det foregik i Gallery Poulsen, der til lejligheden var smukt pyntet som Arizona.

I went to the most beautiful launch dinner of the new Proenza Schouler perfume called Arizona.

Og her catchede jeg bl.a. op med Funda.

And here I got the chance to catch up with Funda.

Fredagsgave fra verdens dejligste mand!

Friday gift from my fiancé.

Og fredags hygge med min veninde Clara.

And Friday rosé with my friend Clara.

Min seje veninde Sara er klar med sin 2 bog.

My cool friend Sara just released her second book.

Jeg kan ikke få nok af den her grønne farve.

I can’t get enough of this green dress.

Hende her fyldte 9 måneder og det fejrede vi med søde kartofler i hele hovedet <3

My girl turned 9 months <3

Det er noget helt særligt når der ligger en invitation fra Chanel i postkassen.

It’s always something special when you find an invite from Chanel in your mailbox.

Weekend hygge på Meyers

Weekend breakfast.

Jeg er så glad for mine nye sko fra By Far, og jeg elsker den firkantede snude.

I love my new shoes from By Far.

Afsted på Tour De Danmark. Jeg er med Go’ Morgen Danmark hele ugen og snakker om styling af Secondhand tøj. Kig med i morgen <3

I’m on tour with Go’ Morgen Danmark (the biggest national morning TV) where I’ll be talking secondhand clothes and how to style it.

(Visited 3,516 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Rena 17.04.2018 at 15:58

    For me it is the same – I can’t get enough from green dresses! Thanks for sharing all the wonderful things you like.
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

  • You Might Also Like