« Tid til de sidste juleforberedelser
Vores første jul som familie »
Copenhagen 22.12.2017ME

Things I Like #95

Juleferien nærmer sig og jeg har bl.a. brugt den sidste uges tid på at gøre klar til ferie. Heldigvis har der også været tid til middage og frokost dates. Vi har været med Roberta til 5 måneders tjek. Jeg har fået de pæneste nye øreringe, og så holdte vi babyshower for min skønne veninde. Alt i alt en virkelig god uge, og nu er jeg næsten klar til jul – i hvert fald når jeg lige har fikset de sidste ting i dag. God fredag <3

It’s almost Christmas and I’m almost ready now. Below you can see some of my favorite moments from last week. Have a great Friday <3

Ugens højdepunkt var helt klart, da vi holdte babyshower for min skønneste dejlige veninde Sisse – som åbenlyst venter sig en dreng til februar. Jeg havde inviteret hende til hvad hun troede var Robertas navngivning, og hun fik verdens største chok, da hun så at alle hendes veninder og hendes mor stod inde i min spisestue.

Saturday I hosted the babyshower of one of my dearest friends who’s having a little boy in February.

Det er ikke hver dag jeg får tid til mascara, men det skete da jeg var til middag og show hos Samsøe Samsøe.

It’s not a daily thing that I’m wearing mascara, but I did Tuesday where I went to dinner with Samsøe Samsøe.

Min lille Roberta var til 5 måneders tjek og vaccine. En kæmpe ting. Hun er nu 70 cm og 7,1 kg stor, så hun ender nok med at blive en ret høj pige.

My little Roberta went to get her 5 months vaccine.

Jeg fik endelig prøvet cicchetti på Nørrebro med min veninde Clara. Så opturs italiensk mad.

I finally got to try a pretty new Italian restaurant on Nørrebro called Cicchetti, and it was amazing.

Jeg fik en dejlig overraskelse, da jeg så de her to mennesker i tirsdags.

I had the pleasure of sitting next to these two lovely people at the Samsøe dinner.

Mine pæne nye øreringe fra Anni Lu.

My pretty new earrings from Anni Lu.

Frokost date med skønne Sara, hendes søn Finn, Roberta og mig.

Lunch date with Sara.

Mit store ferie smil. Jeg glæder mig sådan til juleaften og juleferie..

My happy holiday face. Can’t wait for Christmas.

 

(Visited 3,239 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Caroline 22.12.2017 at 23:02

    hvor er den fine kande fra? <3

  • You Might Also Like