« A simple, but perfect day
French Riviera Style »
Copenhagen 29.05.2017ME THINGS

Things I Like #78

Sikke en fuldkommen fantastisk sommerweekend det har været, hva? Jeg håber og tror på at det er en indikator for at hele sommeren bliver god og solrig herhjemme…
Jeg krydser i hvert fald fingre for vi skal ikke til udlandet før september.

Sidste uge var fuld af arrangementer. Elle Style Awards, 2 x venindebesøg, fødselsdag (med det mest overdådige kagebord), middag med venner og et par arbejdsmæssige events. Der blev derudover også grillet og valgt farve til værelserne herhjemme., Tag et kig med i mine yndlings øjeblikke fra sidste uge.


Last week was full of social events. I visited some friends, went to Elle Style Awards, went to an amazing birthday party with loads of cakes and we had dinner with some friends too. Take a look below at some of my favorite moments from last week.

Jeg startede ugen med solskin, kaffe og masser af snak (selvfølgelig en del om babyer) hos skønne Sara, der for 3 måneder siden fødte sit andet barn.


I started the week at my friend’s new house. We sat and talked outside for hours among other stuff about babies – since she just gave birth to her second child. 

Tirsdag stod den på Elle Style Awards. Det var en fantastisk aften – højdepunkterne for mig var bl.a. den lækreste (og smukkeste) rabarberkage som vi startede måltidet med for at fejre Elle Style Awards 5 års fødselsdag, og så elskede jeg Sara Bros prisoverrækkelse. I kan se mit outfit fra Elle Style Awards HER.


Tuesday night I went to Elle Style Awards and I had an amazing time. You can se my look from the event HERE

Jeg er så klar på sommer og sikke heldige vi har været de sidste dage! En sommerdag afsluttes allerbedst med grillede dorader.


I just love Summer, and the perfect way to end a Summer day is by having grilled dorade for dinner.

Torsdag var Nicholas og jeg på Llama med et vennepar. Det er faktisk virkelig længe siden jeg har været der sidst, og de har i mellemtiden fået endnu mere fokus på både vegetarian og pescetarian menuer. Jeg elsker personligt at spise fisk og grønt, da jeg får det markant bedre i maven end efter en stor bøf, og vi fik virkelig den lækreste menu med masser af tacos, ceviche, grillede blæksprutter og grønne serveriger. Kæmpe anbefaling herfra, også fordi de laver byens bedste drinks, også alkoholfrie.


Thursday night my fiancee and I went out for dinner with some friends. We went to Llama which is one of my favourite spots in Copenhagen. We shared their pescetarian menu, and it was absolutely amazing. Especially the tacos, ceviche and the grilled octopus.

Fredagens outfit på vej til fødselsdagsfest.


My friday look on our way to a birthday party.

Fødselaren var hende her, og hun havde sagt at hun ville lave et kaffebord – sønderjysk style, men jeg havde aldrig i min vildeste forstand forestillet mig et så lækkert kagebord <3


The birthday girl had made this amazing cake buffet.

Weekenden er bl.a. gået med at komme videre med renoveringen herhjemme… I går gik vi i gang med noget af det mere sjove – nemlig farvevalg til vores babys værelse.

We’re still renovation our house, and yesterday we finally reached the point where it was time to pick a color for our baby’s room.

(Visited 2,164 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Josephine 29.05.2017 at 19:02

  Det er nogle lækre farver, som I er i gang med at vælge imellem. Glæder mig til at se, hvad I ender med at vælge – det bliver sikkert så fint :)

  • Reply Trine 30.05.2017 at 13:03

   Hej Josephine
   Tak skal du have… det er en så hyggelig proces :)
   KH Trine

 • Reply emilie 30.05.2017 at 13:52

  hvor er den fine maling fra? :)

  • Reply Trine 05.06.2017 at 08:28

   Hej Emilie
   Det er fra et Hollandsk mærke der hedder l’authentique
   KH Trine

 • Reply L 30.05.2017 at 21:10

  Ih, hvor har I købt doraderne?

  • Reply Trine 05.06.2017 at 08:28

   Dem har vi bare købt hos vores fiskehandler på Frederiksberg.
   De plejer at være rimeligt nemme at skaffe hos de fleste velassorterede fiskehandlere :)
   KH Trine

  You Might Also Like