« Diary from Los Angeles II
Diary from Palm Springs »
Copenhagen 18.04.2017ME

Things I Like #73

Har I haft en god påske?

Det har jeg i den grad. Vi har brugt det meste af tiden hos mine forældre i Århus, hvor den bl.a. har stået på påskefrokost, besøg på Aros, babyshopping og lækre middage. Virkelig skønt, hyggeligt og afslappende – selvom man kunne have ønsket sig et lidt mere forårsagtigt vejr. Ellers har jeg siden sidst bl.a. spist lækker middag med min veninde Jose, holdt søndag på en mandag og gået en masse ture. Tag et kig med i de bedste glimt fra sidste uge nedenfor, og hav en skøn uge.. der er jo kun 4 dage til weekenden.. :)

Jeg startede ugen med middag på Pastis med min veninde Josephine. Forreten bestod af årets første stenbidderrogn for vores begges vedkommende. De var helt overdrevet gode, og det hjalp bestemt også at de kom sammen med den lækreste vaffel og fed creme fraiche. Derefter gik vi begge for moules frites. Man burde virkelig altid starte ugen sådan.


I started the week of by meeting up for dinner with my friend Josephine at one of our favourite spots in Copenhagen called Pastis.

Fødderne op, og tid til ferie.


Feet up, and let the Easter holiday begin.

Vi kørte til Århus torsdag morgen, og nåede bl.a. forbi AROS og se den nye Garden udstilling, der var vildt god.  Men størst indtryk gjorde dog den kæmpe “blæksprutte” ‘Valkyrie Rán” af  kunstneren Joana Vasconcelos. Jeg er lidt træt af jeg gik glip af hendes udstilling, der sluttede i februar.


Thursday morning we went to Aarhus to spent the Easter holiday at my parents house. Among other activities we stopped by AROS which is one of my favourite museums in Denmark. I loved the big “octupus” by Joana Vasconcelos.

Min mor er så sej og har strikket alle mulige fantastiske ting til vores lille pige. Bl.a. det her sæt og den lille body som hun skal have på de første dage i hendes liv. Tænk der kun er lidt over 9 uger tilbage nu <3


My mum is amazing. She has created a lot of cute knitwear for our little girl – among other things the items above. I can’t believe there’s only 9 weeks left till she’ll shows up.

Og flere stenbidderrogn. Det forsømte skal indehentes, og nu hvor det også er asparges sæson, så bliver det jo næsten ikke bedre.


And more stone chunk roes – it’s my favorite Spring dish. 

Vores smukke “baghave” – nemlig Frederiksberg Have som jeg aldrig bliver træt af at gå ture i.


I love Frederiksberg garden which is almost located in our backyard.

Min kæreste havde lidt tømmermænd i går, og jeg var uden problem solidarisk når det kom til at stene i sofaen og spise greasy mad.. Så det blev til toast og film til frokost – en perfekt luksus på feriens sidste dag.


Yesterday was a bank holiday in Denmark, so we pretended it was Sunday and had greasy food and watched a lot of movies.

En gåtur blev det dog også til i går, men gud hvor var det koldt! Jeg håber virkelig snart vi får sådan rigtig forår, så man kan pakke de tykke jakker helt væk.


My look yesterday – Spring where you at?

Magnoliatræerne er lige ved at springe ud, og det er trods alt et tegn på forår.


The magnolia trees are almost blooming – that must mean that Spring is on it’s way.

(Visited 2,665 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Mette 19.04.2017 at 13:40

  Kære Trine,
  Kan du anbefale et par steder hvor man får god stenbiderrogn? Pastis nævner du- har du andre steder? Knus

  • Reply Trine 20.04.2017 at 08:52

   Hej Mette
   Vi laver det normalt bare selv, så det kan jeg desværre ikke :)
   KH Trine

 • Reply Carli 22.04.2017 at 13:59

  Hej! Hvor er din kurvetaske fra? Den er så fin

 • You Might Also Like