« Diary from Los Angeles
Diary from Los Angeles II »
Copenhagen 10.04.2017ME

Things I Like #72

Glædelig mandag! Har I påskeferie?

Jeg har ikke ferie før torsdag, men det gør ikke spor.. for jeg elsker sådan nogle korte uger som denne, og så har jeg jo faktisk også lige holdt ferie.

Denne uges Things I Like handler netop om at komme tilbage til hverdagen efter ferie, og det var nu slet ikke så slemt som det kunne være. Jeg brugte hver dag efter arbejde på at catche up med venner og veninder, vi lavede en masse hjemmelavet mad (altid tiltrængt efter ferie), jeg fik smukke blomster, så gode film og fandt den perfekte efterårsjakke. Jeg nød graviditeten og at jeg nu er godt i gang med 3 trimester, og så afsluttede jeg weekenden af på loppemarked. Tag et kig med i mine favorit glimt fra sidste uge.


Happy Monday! 

Last week turned out really good even though it was pretty hard getting back to reality after our vacation in LA. I spent a lot of time catching up with work and catching up with friends. We ate a lot of homemade meals and spent some evenings home just watching great movies and relaxing. I also got the prettiest bouquet of flowers, found my perfect fall coat, and really enjoyed the pregnancy and the beginning of third trimester.

Det er altid lidt hårdt at komme tilbage fra ferie – særligt når man arbejder med en 9 timers tidsforskel. Blomster hjælper heldigvis på det meste, og især når buketten er så flot som denne, jeg fik af min kæreste.


It’s always a bit tough getting back to reality after a vacation. These flowers from my fiancee was a great help though.

Og middage derhjemme skal man nu heller ikke undervurdere efter 14 dage med restaurantbesøg.


Another great thing about being back home is having dinner in our own house after 14 days eating out.

Fredag spiste jeg frokost med Mads Nørgaard på Café Europa, og kiggede nærmere på aw17 kollektionen. Jakken her står allerede på min ønskeseddel.. den kommer i butikkerne engang til sommer.


This coat from Mads Nørgaard is already on my wishlist for fall.

Jeg nåede også en frokost med min veninde Clara i sidste uge, og endnu engang besøgte vi et af mine nye favorit steder.


Last week I also went for lunch with my friend Clara, and we stopped by one of my new favourite healthy spots in Copenhagen.

Vi er gået godt og grundigt i gang me at renovere vores ene badeværelse herhjemme – et af mange projekter inden frøken baby snart kommer.


We’ve started the renovation of one of our bathrooms and everything is a mess right now, but hopefully it’s fixed before the baby arrives.

Og speaking of baby, så er det selvfølgelig det der fylder allermest de her dage. Status er, at jeg går ind i 30 uge nu, og dermed er godt i gang med 3 trimester. Tiden flyver afsted og jeg føler mig lykkelig over hvor godt jeg har haft det og stadig har… <3


And speaking of baby.. I’m in week 30 now, and time flies… Getting pretty impatient, we can’t wait to meet her in 2,5 months.

Det er asparges  sæson, og det fejrede vi lørdag aften, hvor vi lavede dampede hvide asparges med hjemmelavet hollandaise sauce. Jeg havde fuldkommen glemt, hvor lækkert det smager.


It’s the season of asparagus and Saturday we had one of my favorite Spring meals – steamed asparagus with Hollandaise.

Og så var det også i sidste uge jeg fandt min nye favorit kaffebar. Den hedder Den Goé Kaffebar og ligger virkelig tæt på hvor jeg bor på Frederiksberg Allé. Helt simpelt mad, god kaffe, masser af plads i lokalet (tænker jeg bliver godt når jeg skal have baby med:)) og så er det placeret på det perfekte solspot.


And last week I found my new favorite coffee shop. It’s called Den Go’e Kaffebar and is located on Frederiksberg Allé 42.

Weekenden blev afsluttet på loppemarked, og så kom jeg hjem til min kærestes hjemmelavede pizza, og derefter lavede vi noget så old-school som abemad med råcreme som vi spiste mens vi så Misery.


I ended the weekend on a flea market and came home to my boyfriend’s homemade pizza. 

(Visited 2,272 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Camilla Cecilie 10.04.2017 at 13:38

  Sådan en graviditet går vildt stærkt! Og det går mindst lige så hurtigt når babyen kommer. Jeg sidder her med en pige på næsten 7 måneder, hvor blev tiden lige af??!

  • Reply Trine 11.04.2017 at 10:47

   Jeg har hørt det går endnu hurtigere når babyen er ude, præcis som du siger…
   Tillykke med din datter <3
   KH Trine

 • Reply Regine 11.04.2017 at 17:42

  Hej søde Trine.
  Hvad er det grønne spaghettiagtige noget på det første madbillede? Det ser vildt lækkert ud!

 • You Might Also Like