« Hello from the airport
Eyes on: Spring Jackets »
20.03.2017ME THINGS

Things I Like #71

Inden vi går i gang med billedstorm her fra Cali, så vil jeg dele sidste uges bedste minder og glimt i billedform. Jeg havde travlt med at gøre de sidste ting klar til ferie – masser af arbejde skulle indhentes, vi var i Skagen og fejre min mors fødselsdag, og indvie mine forældres nye sommerhus. Jeg nåede også forbi gallapremieren på Skønheden & Udyret, jeg så de første forårstegn, min yndlings artist udkom med ny sang, og så blev jeg gjort Los Angeles klar hos Beauty Avenue.


Before I’m going to start sharing pictures here from Cali, it’s time to share some of the best moments from last week. I had a busy week getting everything done before vacation – that meant a lot of work, but I also went to Skagen to celebrate my mom’s birthday. I spotted the first sign of Spring, went to the premiere of Beauty and the Beast, and last but not least Beauty Avenue got me LA ready.

Mine forældres sommerhus ligger i fantastiske Gammel Skagen, og lørdag morgen startede min far og jeg med en gåtur med Ollie ned og hente frisk og hjemmebagt morgenbrød på Ruths Hotel, hvor vi alle også spiste om aftenen for at fejre min mors fødselsdag.


My parent’s summerhouse is placed in the old part of Skagen which is really picturesque. My dad and I started Saturday morning of by walking our dog and picking up freshly baked bread at Ruth’s Hotel – where we also had dinner Saturday night.

Søndag i dejlige Skagen. Besøg på Skagens Museum, den obligatoriske gåtur ud til grenen, og så afsluttede vi med fiskefileter på Brøndums Hotel inden Nicholas og jeg kørte hjem mod København.


Sunday we spent at Skagen’s Museum, we went for a long walk on Grenen which is literally the top of Denmark, and then we had delicious Danish smørrebrød at Brøndum’s Hotel before Nicholas and I hitted back to Copenhagen

M missoni Delivery – kan jo kun gøre en glad. Det er naturligvis røget med ned i LA kufferten <3


M missoni delivery, and I’ve brought it with me here to LA.

Onsdag mødtes jeg med min skønne veninde Jose. Vi fik tyrkiske mezes i kødbyen inden vi tog til præmieren på Disney’s nye version af Skønheden & Udyret med Emma Watson i hovedrollen. Den var virkelig sød og fin btw.


Wednesday night I met up with my friend Josephine for Turkish mezes before we went to the premiere og Disney’s remake of The Beauty and The Beast.

Det blev også til lidt nyt til lille pigen i maven. Jeg er allerede stor fan af H&M Conscious baby linie.


And we bought some new stuff for our little girl. I’m already a huge fan of H&M Concious baby line.

Med min yndlings kunstner mener jeg ikke Calvin Harris, men manden der er featuring på den her sang – nemlig Frank Ocean. Jeg hører stadig “Blonde” albummet på repeat, og nu kan jeg så skifte lidt med sangen her “Slide” – I kan finde den på Spotify og jeg elsker den.. Den har den perfekte summer-vibe, og man kan ikke lade være med at bevæge sig. Og nårh ja, så udgav han også lige nummeret Chanel i sidste uge – jeg er meget glad!


By favorite artist I didn’t mean Calvin Harris, but the guy (Frank Ocean) who’s featuring on their new track Slide. I love their new song so much, it totally got the perfect Summer vibe.

Spottede årets første lyserøde træ, så er foråret virkelig på vej.


I spotted a pink blossom tree – which means Spring is on it’s way :)

Torsdag formiddag brugte jeg hos Beauty Avenue, der allerede efter første besøg er mit nye yndlings skønhedsbehandlingssted. Deres tilgang til behandlinger er holistisk, naturlig og bæredygtig. Jeg kommer til at skrive mere om behandlingerne i et seperat indlæg. Hav en rar mandag <3


Thursday I stopped by my new favourite beauty spot in Copenhagen called Beauty Avenue. I’m going to do a separate post on the treatments one of the upcoming days. Have a great week <3

 

 

(Visited 2,023 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like