« Things I Like #99
My Look at Elle Style Awards 2018 »
03.05.2018ME

Things I Like #100

100 – det er lidt et magisk tal hva? Og det er det antal gange jeg har lavet mine såkaldte Things I Like indlæg. Det første kom ud i marts 2014 HER og var mere decideret ting jeg kunne lide – end som nu, hvor det er mere øjebliksbilleder fra hverdagen. Ikke desto mindre er det altid syret når jeg bladrer tilbage i arkiverne og ser sort på hvidt hvor mange ord, billeder og tid jeg har lagt i bloggen her. Trine’s Wardrobe, der i år fylder intet mindre end 10 år, så vildt! Og der kommer til at ske en masse spændende i den forbindelse ret snart. Indtil da tænker jeg at dele nogle af de fineste momenter fra den seneste tid, og det er ikke få kan jeg allerede nu love.

Roberta er jo kvart japaner, så lige nu er vi ved at planlægge første tur til Japan, hvor hun skal møde familien, og det samme skal jeg. Jeg har nemlig aldrig været i Japan med Nicho og jeg glæder mig allerede helt vildt!

Fra forrige uges Go’ Morgen Danmark, hvor jeg var med hele ugen og stylede genbrugstøj fra Røde Kors.

Jeg havde Nicholas og Roberta med, og fik købt denne trench coat til mig selv og en Hawaii skjorte til Nicholas.

Den her redder mit ansigt og særligt mine øjne HVER morgen.

Mit outfit fredag hvor jeg var til min veninde Emilies fødselsdag..

Fra en dag hvor det var forår – præcis som i dag. Jeg har Rodebjer x Boozt på. Find det HER

Spejlselfie i Weekday x Fila.

Yndlings personer!!!!

Endnu et genbrugskøb og de pæneste øreringe.

 

(Visited 3,747 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 03.05.2018 at 08:40

  So cool your looks – the pink pants with the green blazer are my fav!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Tina 03.05.2018 at 10:04

  Så fine billeder især guldklumpen på nakken af farmand og dig i buksedragten:-)
  Der er guld at hente i genbrug, vi mixer det også ind.
  Rigtig godt forår til jer:-)

  • Reply Trine 07.05.2018 at 22:17

   Tak for din søde kommentar Tina
   Rigtig dejlig maj til dig også
   KH

  You Might Also Like